Brněnská krůtí jehla „MIX“
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 175 kJ / 1 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,53 g |
Tuky | 40,53 g |
Vláknina | 12,28 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 2,26 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 20,42 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2012 20:53
Tak s tím nesouhlasím. Čerstvě uvařené DOMÁCÍ brambory /ne z obchodu, určené pro velbloudy/ pokapané máslem, nemají chybuColombo, krásný recept, včetně brambor...+1
19. 1. 2012 20:35
Jedlo je veľmi dobré, ale podávať ho s varenými zemiakmi - nemôžem veriť, že to je od toho istého autora. V európskej kuchyni je ťažko nájst niečo nechutnejšie ako varené zemiaky. To by malo byť zakázané. V každom prípade je to lepšie samé, než s niečím tak nechutným. Škoda, opakujem, recept veľmi dobrý!
V zahraničí (nemám na mysli Nemecko...!) sa k receptom prílohy nepíšu. Každý sa rozhodne podľa vlastnej chuti, najčastejšie to býva rôzna zelenina. Nikdy!!! varené zemiaky. Ešte som tu nevidel a ani nepočul, žeby niekto alebo niekde podávali varené zemiaky.
V zahraničí (nemám na mysli Nemecko...!) sa k receptom prílohy nepíšu. Každý sa rozhodne podľa vlastnej chuti, najčastejšie to býva rôzna zelenina. Nikdy!!! varené zemiaky. Ešte som tu nevidel a ani nepočul, žeby niekto alebo niekde podávali varené zemiaky.
21. 2. 2010 16:59
" Dikec za pochvalu betelnýho gáblu"
21. 2. 2010 16:36
21. 2. 2010 16:24
No, za plus, ty celebrito, četla jsem v AHA rozhovor s tebou, gratuluji
21. 2. 2010 16:23
Tento brněnský gábl je špica. Až se mi chtělo gecnót na gébiš. Nyní by to chtělo jen kósnót škopek a nechat trauf. +3
21. 2. 2010 16:10
Paráááda, koneckonců jako vždy +2
21. 2. 2010 15:52
21. 2. 2010 15:42
nadhera...akurat obcas z tych fotiek *na blizko* sa stracam v realite a neviem co je co, ale tu je to v poriadku
21. 2. 2010 15:41
Ať žije Brno
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 6 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Klobásy
Přidáno před 17 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 18 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 8 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 8 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 9 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 9 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 9 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 10 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 11 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 12 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 12 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Kde si můžeme nakoupit na květnové svátky? Otevírací doba obchodů se v oba dva dny liší, přinášíme rychlý přehled
Banánové minikoblihy jen ze tří ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Další recepty
Tématické fráze: jehla na naložení masa jehla na naložení masa krůtí mix krůtí směs uležet naložení krůty směs mas na jehle šalát gyrosový krůtí maso na jehle brněnská recepty kruti klobaska jak nalozit maso na jehlu krůtí maso na plechu naložení salámu kruti maso na jehlach naložit krůtí kostky naložení salámu gothaj dort škopek jak naložit maso do škopka krůtí kostky na plechu kuřecí mix na jehle
Suroviny: prsa krůtí, klobása, salám gothaj, cuketa, cibule červená, vegeta, paprika sušená sladká, olej,
Brněnská krůtí jehla „MIX“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywPE
10 názorů