Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 732 kJ / 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,60 g |
Tuky | 74,77 g |
Vláknina | 8,90 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,79 g |
Sacharidy | 22,88 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nedejte se odradit délkou receptu, jde to rychle a je to i rychle hotové – tak rychle, jak rychle se podusí králík.
Ten správný šmak celému receptu dodá citrón a zelená petrželka!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 4. 2010 06:37
21. 4. 2010 22:00
21. 4. 2010 21:55
21. 4. 2010 21:35
21. 4. 2010 21:03
21. 4. 2010 19:43
21. 4. 2010 19:06
21. 4. 2010 18:53
21. 4. 2010 18:53
21. 4. 2010 18:28
21. 4. 2010 18:17
21. 4. 2010 17:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 2 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 23 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Plněné papriky s omáčkou
Marcela0123 uvařila před 5 minutami
Výborný guláš z hlívy
helusa27 uvařila před 24 minutami
České buchty
majka-24 uvařila před 37 minutami
Zelný salát s mrkví a koprem
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
MartinH71 uvařil před 1 hodinou
Špagety ala carbonara
AlesV uvařil před 1 hodinou
Dušené hlávkové zelí na slanině
renatamalis@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Sasenka uvařil před 2 hodinami
Vepřové na kari
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Další recepty
Tématické fráze: domácí šunka z králíka králík na 250 způsobů kuchařka králík na 250 způsobů domaci uzenař kaldoun z kralika parky z kralika králík na 100 způsobů šunka z králíka recepty sunka z kralika jak spařit králíka uzeni kralika priprava uzeni kralika šunka z králíka recept kralici kucharka králík v šouletu soulet z kralika příprava králíka na uzení králík na sto způsobu králík šunka jak podusit kralika
Suroviny: králík, šunka, žampióny, párky, cibule, tuk, máslo, smetana ke šlehání, bujón, šťáva citronová, sůl, pepř, petrželka zelená, mouka hladká
Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y78K
12 názorů