Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krevetové rizoto

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

18. 3. 2010 13:56

Suroviny

Porce: 3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 390 kJ / 1 527 kcal
Bílkoviny71,40 g
Tuky26,49 g
Vláknina23,34 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 810 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy240,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Parmazán jsem až do nedávné doby nekupovala - přišlo mi to moc drahé a zbytečné. Ale není, na chuti jídla je to opravdu hodně znát.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

21. 12. 2014 13:10

Navir: Díky :-8 Zkus si ho uvařit, není to tak těžké ;-)

Navir Navir

20. 12. 2014 17:50

Teď na mne vyskočila z "náhodných" tato fotografie krevetového rizota a nemohu než žasnout nad krásně naaranžovanou fotkou. Je to pastva pro oči a po přečtení receptu i pro ústa :-O :yes::yes::yes:

pazderka83

2. 3. 2013 16:52

To byla dobrůtka :-p Jako přílohu jsem zvolila jasmínovou rýži a nemělo to chybičku. Přítel si pošmakoval... :yes:

Kuba

2. 8. 2012 09:19

* Rýže s krevetami ....myslím, že je to lepší s kulatozrnou rýží a pravým italským rizotem:-p

Paprika Paprika

8. 8. 2011 17:10

To Martin Šimáček - v receptu píšu cca 5 minut a bylo to OK, ale stačilo by asi i méně. ;-)

chocolate chocolate

8. 8. 2011 16:38

Martin Šimáček:Krevetky jsou už předvařené a po deseti minutách by byly gumovité.Stačí je prohřát na lžíci oleje nebo másla velmi krátce (dvě tři minuty stačí) a přidat až přímo do hotové směsi nebo jen přelít vařící vodou a přidat k hotovému a krátce společně prohřát.

Martin Šimáček

8. 8. 2011 15:53

Můžu se optat, ty krevety jsou předvařené nebo ne?

Já mám koupené předvařené a porůznu jsem četl, že se mají jen tak ohřát na pánvi...Tady jak to čtu to je tam na deset minut na pánvi s tím restování a tak.

Díky za odpověď
Martin;-)

Eliza Eliza

18. 3. 2010 23:57

Papričko, krevety mám moc ráda, ale často je nedělám... Zbytek rodiny totiž tyto moje chutě nesdílí...:-8, i když je nechápu...
Navnadila jsi mě tak, že si tvoje rizoto snad udělám sama pro sebe...:-p Já k nim miluju chuť čerstvých koriandrových listů a hodně citrónové šťávy. Tvůj recept vypadá báječně...:-p:-p

Paprika Paprika

18. 3. 2010 22:52

Krabí tyčinky jsou dost chemické, i když je taky používám, ale tohle je lepší - přímo z moře vytažený ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 3. 2010 20:43

Někde jsem teď viděla rizoto z krabích tyčinek, že by tady? Už v tom mám gulášek!!:-)):-D Krásné kopečky, Market;-):yes:

Dadula Dadula

18. 3. 2010 19:05

Jak píšete v poslední části receptu, tak existuje i "sýr typu parmazánu" a ten je levnější, ale chuť podobná. Takže dvě mouchy jednou ranou - dobrá chuť i cena :) A jinak recept super, krevety můžu..zvlášť tygří..

maris maris

18. 3. 2010 18:12

:-p:yes::yes::-)

vybusna vybusna

18. 3. 2010 16:53

fuuuha....tak to je teda :yes:

eva hubova eva hubova

18. 3. 2010 16:16

:yes::yes:+10

michsamant michsamant

18. 3. 2010 14:37

:-):yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto s krevetami recept rizoto s krevetami italské rizoto s krevetami krevety s rýží krevety s rýží recept krevetove recepty risoto s krevetami rizoto s krevetami recept krevetové italské rizoto recepty ryze s krevetami krevetové tyčinky krevetove risoto recepty s krevetami recept na rizoto s krevetami rizito s krevetami předvařené krevety recepty rizoto s krevetami rizeto s krevetami rizoto z krevetami rizoto s krevetama

Suroviny: rýže, bujón zeleninový, olej olivový, česnek, krevety, cibulka jarní, hrášek, sůl, pepř, parmazán

TopRecepty.cz

Krevetové rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J8X9