Kopřivačka nakyselo
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 622 kJ / 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,24 g |
Tuky | 35,62 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 73,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2013 14:41
To jsem ráda, že chutnalo, u nás už konečně taky lezou kopřivy, tak zítra bude
25. 4. 2013 19:04
magdalenka: A to jsem moc ráda, já ji nějak přehlídla Ukládám
25. 4. 2013 18:56
Vyťahujem na svetlo, je výborná a zdravá, plná vitamínov. Robila som dnes - s kefírom, zas sme si pochutnali.
18. 4. 2011 10:35
Magdi, já se na ni chystám na Zelený čtvrtek a asi taky dávám víc kopřivy, pak bych množství opravila - tohle je přepis z šuplete
18. 4. 2011 09:46
Túto polievku varím s kefírom, trošinku aj prisladím a žihľavou nešetrím, dávam oveľa viac.
9. 4. 2011 22:28
Ladi, jsem ráda, že jsem ti udělala radost...
Byli jsme dnes zase za Bárou (psí holčička tchýňovic), Líza je jak posedlá...Tak jsem na té tchánem vysekané travičce hledala mladé kopřivy a vynechávala místečko, kde si je pěstuje maminka na Velikonoce... A tchán, že mi je pomůže trhat, protože poctivého nepálí. Tak jsme našli a nepálilo to ani jednoho - ne, že bych nebyla poctivá, ale přece jen mi to přišlo divné...a my, jak blbečkové trhali mladé hluchavky
Naházela jsem to slepicím, ale tchán, jako správný venkovský hoch, nedal pokoj a nakonec ty kopřivy našel, prsty si statečně popálil a hrstičku mi předal...
Byli jsme dnes zase za Bárou (psí holčička tchýňovic), Líza je jak posedlá...Tak jsem na té tchánem vysekané travičce hledala mladé kopřivy a vynechávala místečko, kde si je pěstuje maminka na Velikonoce... A tchán, že mi je pomůže trhat, protože poctivého nepálí. Tak jsme našli a nepálilo to ani jednoho - ne, že bych nebyla poctivá, ale přece jen mi to přišlo divné...a my, jak blbečkové trhali mladé hluchavky
Naházela jsem to slepicím, ale tchán, jako správný venkovský hoch, nedal pokoj a nakonec ty kopřivy našel, prsty si statečně popálil a hrstičku mi předal...
9. 4. 2011 22:12
Eli - no to jsi mi udělala radost - moc díííky - teda u vás už jsou kopřivy, já se na ně tak těšíííím /zatim mám jen podběl )
9. 4. 2011 22:06
Špagetko, od té doby, co jsi tento recept vložila, mi nedá spát a mám ho v paměti, jen co se dostanu k mladým kopřivám. No a dnes ten den nastal, mám trochu popálené prsty, ale stálo to za to. Polévka je výborná, takže jí posílám bod a pár obrázků.
27. 3. 2010 22:30
+2
27. 3. 2010 20:51
No, vloni jsem to zkoušela a nevím, co bylo špatně, srazilo se mi to do jedné hroudy.. Určitě zkusím zase
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 5 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 8 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 9 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 20 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 23 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno 3. 5. 2024 14:57
Právě bylo uvařeno:
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 15 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 38 minutami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 1 hodinou
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 2 hodinami
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 3 hodinami
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: recepty na zelený čtvrtek špenátová polévka nakyselo liza mrkvová jak na koprivy s octem kopřivy dušené jak udelat slepicim koprivy polevka koprivacka kopřivy slepicim amur nakyselo
Suroviny: kopřivy, voda, podmáslí, mouka hladká, ocet, sůl, vejce, máslo
Kopřivačka nakyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/28AA
10 názorů