Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík v marinádě

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 3. 2010 11:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 951 kJ / 466 kcal
Bílkoviny10,38 g
Tuky11,15 g
Vláknina19,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,81 g
Sůl7,40 g
Sacharidy76,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podávám s bramborama nebo s černým pečivem, i hranolky jsme zkoušeli.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alamatej

6. 11. 2023 18:36

Recept jsem použila na dva králíky. Tomu jsem uzpůsobila množství ingrediencí. Marinády bylo opravdu hodně, vlastně mi králíci v tom úplně plavali. Pekla jsem dle návodu. Nestačilo to - asi kvůli dvojnásobnému množství. Nakonec jsem pekla o 1,5 hodiny déle. Moc nám nakonec chutnalo. Děkuji. :-)

Jenny

24. 2. 2017 18:01

Veronika: Veroniko,ale v popisu nemám smetanu...nemyslela jsi třeba omáčku? Tu dělala Jana Remková,má to nafoceno...díky

Veronika

23. 2. 2017 20:26

Zítra zkousim a Těším se na to :) Jen dotaz jak to mám potom zahustit tou smetanou ? Děkuji za odpověď :)

Jenny

22. 12. 2013 17:12

Jan Nemec:děkuji,ne,v tom receptu byly dvě deci,tak jsem si malinko poupravila,na deci a půl,ale i tak je to nejlepší králík,kterého dělávám...přeji dobrou chuť...;-):-)

Jan Nemec Jan Nemec

22. 12. 2013 15:11

Úplně vynikající. Mńamka. Dnes vařeno s karlovarským knedlíkem. jen malinký dotaz, není v receptu toho oleje až moc ?;-):-*:-p

Mesic

8. 1. 2012 14:04

Tak k tomuto receptu lze říct jen jediné: DOKONALÝ
My jsme omáčku také zjemnili sladkou smetanou a podávali s knedlíkem.
Musíte mít rádi:
1. česnek
2. úžasně ochuceného šťavnatého a rozpadajícího se králíka.
Kdo říká, že je králík suchý, nezkusil tento recept
Bod letí, to je jasné!! :yes:

Jenny

1. 1. 2011 23:11

Jani,ne,nevadí,jsem ráda,že někdo ochutná;-),hezké fotečky,se smetanou jsem nezkoušela...;-):-K děkuju...:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 1. 2011 19:51

Jani, pokud nevadí, přidávám fotečky;-):-p, ale výpek jsem zahustila smetanou.

BILKOVAI BILKOVAI

29. 3. 2010 22:14

Jani, přesně tak:-*:-*:-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2010 12:36

No, to rozhodně, dělám ho taky pod názvem "béřovický" a je to zatím, aspoň pro mne nejlepší úprava králíka:-p;-)

spagetka spagetka

29. 3. 2010 12:19

Na toto se dá říct jediné - mňam :-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: peceny kralik v marinade králík kralík na hořčici babici králík pečený v hořčičné marinádě recept králík králík recepty králík na medu králík pečený v marinádě králík podle babici marinadanakralika marynada na kralika marináda na zajaca králík v pikantní marinádě top recepty králík béřovický králík králík vmarinádě nejlepší králík králík recept králík v hořčičné marinádě pečený králík marináda

Suroviny: králík, hořčice, bobkový list, paprika sušená sladká, česnek, cibule, pepř, koření nové koření, olej, voda, kečup sladký, sůl, omáčka worcesterová

TopRecepty.cz

Králík v marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pj96