Plněná "býčí srdce"
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 259 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,07 g |
Tuky | 29,43 g |
Vláknina | 12,76 g |
Cholesterol | 171 mg |
Sodík | 797 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2010 16:13
dakujem, maris, mzslim, ze vsetky paradajky s pevnou duzinou sa mozu hodit.
2. 6. 2010 16:05
Amálko, znám a dělala jsem, ale s normálními rajčaty, škoda, že "býčí srdce" nejsou běžně k dostání, ale posílám Ti bodík
2. 6. 2010 15:59
magdalenka, tvoje recepty mi dodali odvahu podelit sa s vami aj s mojimi vytvormi. ospravedlnujem sa za chybajuce dlzne a makcene
2. 6. 2010 15:56
Amálka, máš to veľmi pekné! Receptík originálny, doslova vyniká!
Ďakujem ti zaň! +
Ďakujem ti zaň! +
2. 6. 2010 15:47
coeurs de boeuf su totiz paradajky urcene specialne na plnenie. ale nemusis ich dat zapiect, mali by sa dat jest aj tak
2. 6. 2010 15:45
2. 6. 2010 15:40
Tepelně opracovaná rajčata jakkoliv upravená nemáme rádi.Zato po syrových rajčatech v jakékoliv podobě se vždy jenom zapráší.
2. 6. 2010 14:47
Proto že jsem chlap zvědavej ,tak mně napadlo , že to jsou býčí zlázy . A že amalia to nechce tak napsat. Dám Ti bodík tohle určitě budou vnučky chtít. Penne nebo spagetky k tomu budou pasovat. A děda to rád uvaří .
2. 6. 2010 13:30
Plněná rajčata miluju - tohle s mletým by mě nenapadlo, ale nápad je to za... bodík
(když jsem četla název, tak jsem si fakt myslela, že jde o hovězí srdce , až pak jsem si vybavila ty velký rajský)
(když jsem četla název, tak jsem si fakt myslela, že jde o hovězí srdce , až pak jsem si vybavila ty velký rajský)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 17 minutami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 1 hodinou
Caesar salát wrap
Přidáno před 2 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 4 minutami
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 53 minutami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 55 minutami
Kuře na paprice se smetanou
klarazatloukalova uvařila před 2 hodinami
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 12 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 12 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 13 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vytvořit originální dezert z jablíček? Vyzkoušejte s rodinou jednoduchá plněná jablka. Děti budou nadšené
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Další recepty
Tématické fráze: rajče býčí srdce rajčata býčí srdce rajče buvolí srdce rajčata byci srdce recepty byči žlazy recepty býčí žlázy na smetaně recept na rajče býčí srdce rajske buvoli srdce rajcata buvoli srdce mlete srdce srdcové rajče plněná buvolí rajičata rajče býčí srdce recept rajčata býčí srdce recept rajče býčí srdce recepty býčí srdce rajče býčí rajským rajče býčí srdce v kuchyni velka rajičata rajčata tzv. býčí srdce
Suroviny: rajče, maso hovězí, rajče, cibule, protlak rajčatový, česnek, petrželka, parmazán, bazalka čerstvá, bobkový list, sůl, pepř mletý, olej
Plněná "býčí srdce"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5RR8
9 názorů