Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plátky ve vlastní šťávě

Kvalitní hovězí maso nepotřebuje žádnou složitou přípravu ani hromadu dalších přísad. Dáte-li si záležet, odmění se vám lahodnou chutí. V jednoduchosti je krása, tím se řídily už naše babičky, když připravovaly hovězí maso ve vlastní šťávě.

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 65 min

75 min (10 min příprava + 65 min tepelná úprava)

10. 6. 2010 08:24

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 033 kJ / 486 kcal
Bílkoviny4,97 g
Tuky42,42 g
Vláknina11,34 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 815 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy18,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jarka

10. 6. 2010 15:06

Bibinko, souhlasím s tebou. Kroupovka valí jeden recept za druhým. Někdy mám pocit, že tyhle stránky se jmenuji KROUPOVKA. Již včera ji to někdo vyčetl v tom smyslu, že za jejím chrlením receptů se něco skrývá.http://www.toprecepty.cz/recept/12756-kruti-raneck.... Bohužel i já mám z Kroupovky poslední dny velice divné pocity. To její chrlení mi začalo již hodně vadit. Je to až odporné.:-! Podívám se na nové recepty a to je samá Kroupovka, Kroupovka a Kroupovka. Myslím, že její záměr je jiný, než aby její recepty někdo vyzkoušel.:-// Mám pocit, že se snaží dohnat množstvím receptů děvčata, která před 1 - 2 měsíci zvítězila a dostala hodnotné ceny. Vím, že mnohé z vás mě teď ukamenují. Píšu jenom svůj názor.

sebena sebena

10. 6. 2010 13:19

Plátky znám a dělám:-p;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 6. 2010 12:36

:-p:yes::yes:

Bibinka Bibinka

10. 6. 2010 09:31

Kroupovko, ty tvoje recepty se vůbec nedají probrat, ohodnotit ani vychutnat, sázíš je sem moc rychle a sázíš jich moc v jeden den a tak mizí dřív, než je stačím vidět-trošku zvolni prosím;-)Ty plátky dělám obdobně, jen místo tymiánu dávám zázvor, ale i tak máš 2.boda:yes:

petrzelka

10. 6. 2010 08:29

:yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na šťávě hovězí ve vlastní šťávě hovězí plátky hovězí maso na šťávě hovezi ve vlastni stave recept hovězí maso ve vlastní šťávě hovězí plátek recepty hovězí maso plátky hovězí plátky recept hovězí s rýží recepty na hovězí plátky hovězí plátky recepty recept na hovězí plátky maso na štave hovězí maso ve vlastní šťávě recept přírodní hovězí plátky dusene hovezi přírodní hovězí plátek hovezi platek na stave hovězí na šťávě recept

Suroviny: plátek hovězí, mouka hladká, cibule, česnek, slanina uzená, tymián, pepř, sůl, olej

TopRecepty.cz

Hovězí plátky ve vlastní šťávě

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/00AK