Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na zelí a pivu

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 5. 2010 21:15

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie1 238 kJ / 296 kcal
Bílkoviny9,88 g
Tuky1,17 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy38,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Upravila jsem si recept na vepřová žebírka, který jsem našla v nějakém starším čísle časopisu F.O.O.D.

Pekla jsem to v remosce a použila světlé pivo, ale myslím, že příště zkusím spíš tmavé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Karla

12. 10. 2015 16:15

dobrotka;-)

Jarus87 Jarus87

7. 3. 2011 19:48

Téééééda já žasnu:-O
Tohle určitě zkusím o víkendu a pozvu babičku:-D
ta by se tohodle mohla ujest!!:-D
Přidávám bodík a moc děkuji za recept:-K

kaja.f

28. 7. 2010 14:03

Eliza: dekuji, jsou to krasne fotky :yes:

Eliza Eliza

18. 7. 2010 12:58

Díky za recept na nedělní oběd :-K, bylo to moc dobré. Poslala jsem pár obrázků, aby recept nebyl smutný...;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 5. 2010 09:54

kaja.f díky, někdy jsem natvrdlá, ten bramborový knedlík mne mohl taky napadnout;-)

kaja.f

12. 5. 2010 06:33

no, ja to vcera snedla i bez prilohy :-) ale asi bych k tomu udelala bramborovy knedlik..nebo i jenom brambory..
s tim zelim je to dobry napad, priste ho zkusim neproplachnout :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 5. 2010 22:50

Můžu ze zeptat, jaká je vhodná příloha? Jinak škoda, že už mám oběd na zítra vybraný, určitě vyzkouším;-):yes:

prskavka.bobo

11. 5. 2010 22:31

:yes:Výborná kombinace,mohu z vlastní zkušenosti potvrdit:-p

jahoda jahoda

11. 5. 2010 22:28

Já loni trochu přesolila kysané zelí, ale zásadně také neprolévám vodou, to raději ostrouhám jablko a zamíchám do zelí.
Ale k zelí patří pivo, dělám hodně receptů s pivem, je to lehce pikantní, takže ::yes:4 :-p;-)

kudlova3 kudlova3

11. 5. 2010 22:21

:-p:-O:-K:yes:

Nadja Nadja

11. 5. 2010 21:54

:yes:+1.:yes: :-O Nepodlévám sice pivem, ale jen vodou, přesto je to nepřekonatelná mňamka. Do toho ještě zamíchat noky z těsta na chlupaté knedlíky a nemá to chybu.
Jen k tomu zelí - když ho propláchneš, odplavíš vitamíny - já ho jen sliji a vymačkám a pak podliji vodou. Slitou šťávu schovám, kdyby byla potřeba do zelí, zbytek vypiji.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zelí na pivě vepřové na zelí zeli na pivu recept zelí na pivě veprove maso na svetlem pivu vepřové na zelí a pivu vepřové na pivu vepřové v zelí vepřové na pivu a zelí maso na zelí a pivu kysané zelí na pivě vepřové maso na pivě vepřové a zelí vepřová žebra na zelí a na černém pivu maso na zelí a pivě vepřová žebírka na pivu vepřove na pivě a zeli recepty vepřové na zelí maso na pivu a zeli zeli v pivu

Suroviny: bůček vepřový, zelí kysané, pivo světlé, cibule, špek, mouka hladká, paprika sušená sladká, pepř, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Vepřové na zelí a pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QkQM