Sezónní zákusek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 542 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,60 g |
Tuky | 80,89 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 2,44 g |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 564,56 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 8. 2010 18:08
Zákusek jsem vyzkoušela, ale během pečení jsem měla trable s množstvím surovin.
Na zákusek jsem použila klasický, hluboký plech (někdy byl součástí plynových sporáků - je o kapánek menší než plechy pro elektrické trouby).
Krém byl příšerně hustý a bylo ho málo. Nedal se vůbec roztírat.
A sněhu ze 4 bílků je taky málo. Vůbec mi nestačil na pokrytí plechu. Proto jsem sníh musela přidělávat. Na sníh je zapotřebí tak 7 - 8 bílků. (naštěstí jsem měla zvyšné bílky v lednici)
Jinak moučník je vynikající, zejména na druhý den, ale množství surovin na krém a sníh neodpovídá na klasický plech.
Velká konzerva broskví na moučník stačí. Broskve jsem rozkrájela na čtvrtky – měsíčky a pokryla jsem s nima celý plech.
Na zákusek jsem použila klasický, hluboký plech (někdy byl součástí plynových sporáků - je o kapánek menší než plechy pro elektrické trouby).
Krém byl příšerně hustý a bylo ho málo. Nedal se vůbec roztírat.
A sněhu ze 4 bílků je taky málo. Vůbec mi nestačil na pokrytí plechu. Proto jsem sníh musela přidělávat. Na sníh je zapotřebí tak 7 - 8 bílků. (naštěstí jsem měla zvyšné bílky v lednici)
Jinak moučník je vynikající, zejména na druhý den, ale množství surovin na krém a sníh neodpovídá na klasický plech.
Velká konzerva broskví na moučník stačí. Broskve jsem rozkrájela na čtvrtky – měsíčky a pokryla jsem s nima celý plech.
12. 8. 2010 22:46
Klarak, jsem ráda, žes pochopila, že jsem to nemyslela zle. . Těším se na další receptíky.
12. 8. 2010 11:52
Jani
12. 8. 2010 09:28
Moc hezké, i fotka. Pořád lepší nějaká, než žádná
12. 8. 2010 09:22
Jojo fotka nic moc, ale pokud clovek sam vyzkousi , ma svou fantazii, ani moji fotku potrebovat nebude
12. 8. 2010 08:49
Ja fotkám až takú dôležitosť neprikladám (možno preto, že sa mi v tejto oblasti vôbec nedarí), pokiaľ viem, je to tu hlavne o varení. Fotka-nefotka, teda mne sa nezdá škaredá - je krásne naaranžovaný múčnik a samotný recept sa mi veľmi páči.
12. 8. 2010 08:36
Klarak - jasně, kvalita fotky by mohla být lepší, ale máš to nádherně naaranžované a je vidět, že jsi si s tím dala práci, chtěla jsi se s námi rychle podělit a to se cení+
12. 8. 2010 08:30
Ahoj Majko, omlouvam se, nebudu zapírat, že fotky jsou nějakej unikát. Je pravda, nepovedly se. Venku tma jako v pytly, v kuchyni svití něco jako bludičky(v domě dělame novou eletriku. Omlouvam se, jestli to vyznelo nejak naštvaně. Vlastně máš pravdu, jsou to moje fotky, fotky, které prezentuji muj recept. Jo holt budu muset počkat vzdy na denni svetlo, a ne honem honem pridat recept jeste o pulnoci. Majko , diky zes mi sundala růžové bryle. mej se
Simčo, mas pravdu
Apro ostatni:pokud se rozhodnete pro tento recept, nekoukejte detailne na fotky,aby neodradily, nejsou zrovna nejlepsi, snad stihnu nekdy pridat lepsimej te se pekne
Simčo, mas pravdu
Apro ostatni:pokud se rozhodnete pro tento recept, nekoukejte detailne na fotky,aby neodradily, nejsou zrovna nejlepsi, snad stihnu nekdy pridat lepsimej te se pekne
12. 8. 2010 07:30
Musím se Klarak,zastat Majky/nereg./nemyslela to zle,jak vidno z komentáře zákusek zná a chtěla, aby se lidičky nenechali odradit a vyzkoušeli.Škoda,že jsi nepochopila dobrý úmysl.
12. 8. 2010 00:52
Mně se ta fotka docela líbí... Možná trochu mlhavá, ale stejně je vidět, že zákusek je k zakousnutí.. Sladké nejím a tak ani moc nerealizuju, ale už podle receptu to vypadá, že dezert bude stát za to.
Na tom se obě rozhádané strany nakonec shodly.
Na tom se obě rozhádané strany nakonec shodly.
12. 8. 2010 00:20
Klarak, příště se ti vykašlu vychvalovat nějaký zákusek. Jak vidím = za dobrotu na žebrotu. Píšu, že je zákusek super + jsem upřesnila další důležité věci. O nepovedené fotce jsem napsala proto, aby se lidi nenechali zmást. Protože člověk jí i očima. A podle fotky tento zákusek by nikdo nemusel vyzkoušet. Proto jsem se o ní zmínila a doporučovala i přesto fantastický zákusek vyzkoušet. Já ti ještě vychvaluji do nebes zákusek a ty takhle. Jak se ti líbí. Příště nic!!!!
11. 8. 2010 23:43
Majko, nemusis stale dokola opakovat , ze se fotky nepovedly, no tak prostě se nepovedly. Vsechno se nekdy nevede, ani fotky. Az budu mit novy nebo nekdo prida svoje, budou tady fotky , ze kterych ten fantasticky zakusek kazdy pozna.
10. 8. 2010 22:36
Tento zákusek znám a je fantastický . Škoda, že se fotky moc nepovedly. Kdybych neznala tenhle zákusek, tak by ho podle fotky vůbec nepoznala. Lidičky, doporučuji tento recept vyzkoušet. Nenechte se zmást s nepovedenou fotkou. Zákusek je fakt super. Doporučuji půlené broskve klást řeznou stranou nahoru. Tam kde byla pecka, tak tou stranou nahoru. Je to důležité, protože na broskve nalijeme krém a ten se dostane do těch prohlubinek, kde byly pecky.
10. 8. 2010 18:08
Všem dekuji za pekné komentáře, určitě vyzkoušejte. Aťˇse daří
10. 8. 2010 17:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 19 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 1 hodinou
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 13 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 13 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Svatební menu prince Williama a princezny Kate: Před 13 lety všechny uchvátil osmipatrový dort s 900 cukrovými květy
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Co nabídnete svým hostům při oslavě Silvestra k jídlu a pití? Nabízíme velký přehled možností
Další recepty
Tématické fráze: zákusek z bílků super zakusek zákusky z bílků zákusky na plech nové recepty super zákusky super zákusek na plech recepty na zákusky na plech zakusky na plech recept na super zákusek fantasticke zákusky zákusek zakusek s bilku zakusky fotky fantastický zákusek zákusek na plech zákusky na plech recepty zakusky nebesa zakusky s bilku jejaky zákusek recepty na zákusky a moučníky na plech
Suroviny: vejce, cukr krystal, mouka hrubá, kypřící prášek, mléko, cukr krystal, mouka hrubá, žloutek, broskve, bílek, cukr moučkový
Sezónní zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9LP
18 názorů