Broskvové cannelloni
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
2 zapékací misky 15x20cm
Nutriční hodnoty
Energie | 6 500 kJ / 1 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,29 g |
Tuky | 64,38 g |
Vláknina | 17,65 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 186,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Původní recept je z čerstvého ovoce, ale broskví se letos nedočkám, tak jsem zkusila ze zavařených a byla to lahůdka.
Samozřejmě, lze použít jakékoli ovoce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2023 06:54
Dobrý nápad a zajímavý recept pro milovníky sladkých jídel
27. 9. 2010 19:04
Morrigen - děkuji za milý komentář. Moc mě těší
27. 9. 2010 17:38
prave se mi to dopeklo a je to uzasna lahudka ... :) delala sem z lasagni, a i pritel, co neji nic, kde neni maso, si to pochvaloval... jeden bodik pro tebe...
24. 6. 2010 17:54
tak to je hodně zajímavé!
Zkusím některý pátek (ač bezvěrec, páteční postní den se snažím dodržovat). Těstoviny nasladko dělám jen nudle s tvarohem.
Zkusím některý pátek (ač bezvěrec, páteční postní den se snažím dodržovat). Těstoviny nasladko dělám jen nudle s tvarohem.
24. 6. 2010 15:44
To je úžasné... To by mě nikdy nenapadlo, nasladko . Rozhodně stojí za vyzkoušení... Tradičně krásné fotečky...
24. 6. 2010 15:06
nádhera...+
24. 6. 2010 14:41
zaujimavy recept a pekna fotka
24. 6. 2010 14:38
taky bych si dala říct,fotečky krásné a ta lahodná chuť...mňam,mňam+7
24. 6. 2010 12:01
Sladká jídla moc nemusím, ale ta Tvoje fotka je žravá
24. 6. 2010 11:34
24. 6. 2010 08:14
To vypadá úžasně
23. 6. 2010 21:33
Velice pěkný nápad
23. 6. 2010 21:22
Teda jahodo není ti to blbý dávat to sem tak pozdě,mnam jdu pryč taková dobrota,je to nádhera,ukládám a ty máš zaslouženýho bodíka!
23. 6. 2010 21:18
...jééé, to vypadá na náramnou mňamku...určitě posílám bodík, protože tam není vůbec nic "nejedlého"...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 16 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 19 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 9 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 9 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 11 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravujete pudinkový krém a potřebujete pudink bez škraloupu? Poradíme tři způsoby, jak získat hladký povrch
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
Jak zpracovat broskve. Vyzkoušejte džemy, kompoty a pálenky
Další recepty
Tématické fráze: caneloni recept testoviny nasladko cannelloni recepty cannelloni sladke těstoviny cannelloni lasagne nasladko cannelloni testoviny zavareni broskvi cannelloni sladké sladké cannelloni caneloni s broskvemi lasagne s pudinkem zavaření broskví recept carnelloni jak se zavařují broskve top recepty zavareni loupanych broskvi cannelloni nasladko lasane s pudingem recepty z čerstvých broskví broskvove calnelony
Suroviny: cannelloni, sůl, lupínky mandlové, máslo, strouhanka, mléko, pudink vanilkový, cukr krystal, vejce, voda, sirup javorový, šťáva citronová, lusk vanilkový, skořice mletá, broskve, solamyl
Broskvové cannelloni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0QN
14 názorů