Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 281 kJ / 1 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,06 g |
Tuky | 116,99 g |
Vláknina | 26,78 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 8,52 g |
Sacharidy | 52,94 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 7. 2012 20:59
21. 11. 2010 11:37
10. 9. 2010 23:56
10. 9. 2010 23:24
Na cibulce bych osmahla kostky masa dozlatova ze všech stran - minimálně pět minut a pak bych pokračovala podle původního, tzn. přidala kedlubny, nechala je pustit šťávu, podusila atd. Doufám, že se podaří a bude chutnat...
10. 9. 2010 21:43
29. 6. 2010 11:39
Díky a vyzkoušejte .
29. 6. 2010 11:28
29. 6. 2010 10:08
29. 6. 2010 09:46
28. 6. 2010 22:44
28. 6. 2010 22:39
28. 6. 2010 22:37
28. 6. 2010 22:37
28. 6. 2010 22:26
28. 6. 2010 21:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 5 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 5 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 15 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 4 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 5 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 6 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 7 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 7 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zahušťujete pomocí záklechtky? Poradíme vám její snadné rozmíchání pro dokonale hladký výsledek
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Jak se dělá smrkový med. Mladé výhonky sbíráme brzy na jaře, med se uplatní především při nachlazení, ale i jako běžné sladidlo
Další recepty
Tématické fráze: recepty z kedlubny gigant kedlubna gigant recepty kedluben gigant recepty kedlubna gigant kedlubny gigant kedlubny gigant recepty recepty gigant kedlubna zapečené kedlubny s masem gigant kedlubna recepty kedlubny recepty z gigantů kedluben giganty recepty recepty kedluben gigant kedluben gigant gigant kedluben recept gigant recept dušený kedlub kedluben gigant recept kedlubna gigant recept kedlub gigant
Suroviny: kedlubna, maso uzené, smetana ke šlehání, žloutek, parmazán, cibule, česnek, sůl, máslo, kostka bylinková, petrželka
Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1GM3
23 názorů