Bageta s česnekem a bylinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 173 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 0,51 g |
Vláknina | 3,43 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to velice lehká a dobrá letní večeře. Bagetky nemusíme předpékat v topinkovači, ale musí se pak déle péci v troubě.
Bagetky jsou krásně křupavé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 5. 2017 18:42
Jak dlouho vydrzi bagetky krupave??
27. 8. 2013 13:46
Chválim, tie s paradajkou, syrom a maslom sú úžasné
17. 7. 2010 16:59
Moc dobrý nápad.
16. 7. 2010 21:01
To dělám taky. Jeden z prvních mých receptů zde. Dávám do podobných.
16. 7. 2010 20:51
+7
16. 7. 2010 19:14
Něco podobného dělám z rohlíků, jen je nekrájím na kolečka, ale na půlky a pak jěště podélně napůl a místo másla dávám olivový olej. Je to moc dobré k zeleninovému salátku, třeba z rajčat, paprik, cibule a oliv a nějakého sýra, buď Fety, nebo balkánského.
16. 7. 2010 16:44
+5.
16. 7. 2010 16:33
Děláváme si s dcerou strašně často, je to vynikající lehounká večeře nebo jen taková chuťovečka, když dojdou kamarádky
16. 7. 2010 16:08
Montanko tohle dělám dost často je to dobrota! Hodně oblíbená u mých přátel.Já přidávám do másla ještě mleté chili papričky.,Bodík pro tebe!
16. 7. 2010 15:33
Děsná dobrota, tady v americku se tomu říká garlic bread, česnekový chléb, dává se to i jako dodatečná příloha k italským jídlům, k rybám. Určitě to lidi zkuste, my to hrozně rádi, moc doporučuju. No a bod ode mne je snad samozřejmý.
16. 7. 2010 14:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 6 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 16 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 3 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 4 hodinami
České kynuté buchty
jacky uvařila před 5 hodinami
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit česnekové máslo. Je výtečné na topinky i na pečené brambory, hodí se při grilování
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: opečená bageta opečené bagetky bageta s bylinkovym maslem opečená bagetka bylinková bageta rozpečená bageta bagetky s bylinkovým maslem opečené bagety bageta s česnekem bageta s bylinkovým máslem recept česneku bylinková bageta rozpecene bagetky zapečená bageta s bylinkovým máslem česnekové bagety rozpečena bagetka opečená bagetka s česnekem bylinkove bagety krupave cesnekove bagety bagety s bylinkovým máslem opečená bageta s česnekem
Suroviny: bageta, máslo, česnek, bazalka čerstvá, pepř, koření provensálské, sůl bylinková
Bageta s česnekem a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojlk
11 názorů