Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Nedělní oběd pro bohatýry se může skládat z pořádného kusu vepřového, knedlíků a podušeného zelí. Maso nakořeňte a nechte ho odležet. Pak teprve tepelné upravte. S voňavým zelíčkem a bramborovým knedlíkem to bude bašta.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba tepelné úpravy: 90 min + doba odležení

90 min (90 min tepelná úprava, + doba odležení )

5. 9. 2010 13:34

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie9 847 kJ / 2 353 kcal
Bílkoviny189,47 g
Tuky168,38 g
Vláknina6,55 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 702 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy18,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

misza misza

2. 6. 2011 12:59

Kaca.Vlk: děkuji za pochvalu a bodíka ;-):-)

Kaca.Vlk

2. 6. 2011 12:54

Výborné zelíčko! Parádně jsme si pochutnali...posílám bodík ;-):yes:

misza misza

24. 3. 2011 08:41

Ivanko děkuji za vyzkoušení i za fotečku:-) Jsem ráda, že chutnalo;-)

Ivana79 Ivana79

23. 3. 2011 15:40

Nikdy som ešte nejedla ani nevarila kyslú červenú kapustu,toto bola moja premiéra:-8 a aj mäso som okorenila podľa tohto receptu a bolo to výborné:-p:yes:Akurát knedlu som mala kysnutú.Dávam bod:yes:

Dana61

27. 1. 2011 08:46

Míšo, to masíčko vypadá nádherně :yes::-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kanci pecene se zelim pečené kančí maso se zelím pečená kančí kýta se zelím kančí kýta se zelím pečené maso se zelím kančí maso se zelim pecene kanci se zelim vepřové maso s červeným zelím kanci maso s knedlikem a zelim vepřové maso s bramborovým knedlíkem kančí pečeně se zelím a knedlíkem peceny kanec se zelim pečená kančí kýta a zeli vepřové s červeným zelím maso s bramborovým knedlíkem veprova pecene s cervenym zelim kančí pečeně se zelím recept kančí se zelím vepřová pečeně se zelím kančí s knedlíkem a se zelím

Suroviny: bůček, kotleta, cibule, česnek, kmín celý, koření grilovací, masox hovězí, bujón zeleninový, zelí kysané červené, cibulka jarní, pórek, olej, mouka hladká, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oyQk