Můj rumový hrnec
Suroviny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 8. 2019 15:31
Pavel_007: Milý pane Pavle. mrzí mne,že Vám hrnec zkvasil. Na Váš dotaz co děláte špatně jest zde má odpověď. Uchovávání v garáži při teplotě 20 st. je to co děláte špatně. 20 st. není uchování v chladu.20 st. je teplo. Příčinou je ta teplota, tím v chladu se míní tak 5 st.já měla hrnec v ledničce. Mějte se hezky a nezanevřete na ten recept.
14. 8. 2019 17:32
Ahoj, dělali jsme ho loni i letos se stejně špatným výsledkem. Vždy zkvasil. Recept jsme dodrželi přesně. Originál hrnec, očištěné tvrdé a čerstvé ovoce, rum, myslivec, cukr... Uchováno v garáži při cca 20ti stupních. Tak co tedy dělám špatně.
18. 6. 2015 19:42
Super receptík,také jsme ho vyráběli, ale kdysi, to jsem byla dítě a neměla nárok.Letos chci po dlouhé době zopakovat-a budu to pít také-tak jsem zvědavá, jak to dopadne.Kučka
22. 11. 2014 02:38
Jj, přesně jak stojí psáno v receptu: Všechno se navzájem pěkně prolne...
Ale ten hrnec je opravdu pěkný
Ale ten hrnec je opravdu pěkný
24. 9. 2012 18:01
srettka:
Ahoj, to je svatá pravda a ještě jsou na krku vánoce,které i neumím bez rumu představit.
Ahoj, to je svatá pravda a ještě jsou na krku vánoce,které i neumím bez rumu představit.
24. 9. 2012 09:18
týýjo,rumový hrnec...jen jestli všem po rumu vonícím dobrotám po prohibici neodzvonilo. musí to být dobré, ale ještě koupit odvahu a pak s tou odvahou koupit ten rum a s největší odvahou ho vůbec ochutnat
1. 7. 2011 18:23
brtna:
Nemám s tím zkušenost, vždy jsem používala pouze čerstvé.
Nemám s tím zkušenost, vždy jsem používala pouze čerstvé.
1. 7. 2011 17:07
Dnes jsem narazila na tento recept a chtěla bych vyzkoušet, mám třešně + jahody,jenže ty jsem dala zamrazit. Lze je použít i mražené?
11. 6. 2011 11:51
Je to opravdu vyborny receptik,letos to budu delat a pak se ozvu jak jsme dopadli,uz se nemuzu dockat konce roku
14. 3. 2011 16:20
adeleckaa:
Ahojky adelecko, chce to chladno, vyndala jsem jednu zeleninovou schránku z lednice a na to místo šoupla hrnec. Nejde o kvasinky, jde o to, aby to pěkně zrálo v chladu. U nás to fakt letos mělo úspech, servírovala jsem to v misce jako kompot včetně toho rumového nálevu, po dvou miskách byli všichni hodně veselí. Takže s tím šampusem nevím, ono to má opravdu grády. Přeji hezkou párty.
Madlina
Ahojky adelecko, chce to chladno, vyndala jsem jednu zeleninovou schránku z lednice a na to místo šoupla hrnec. Nejde o kvasinky, jde o to, aby to pěkně zrálo v chladu. U nás to fakt letos mělo úspech, servírovala jsem to v misce jako kompot včetně toho rumového nálevu, po dvou miskách byli všichni hodně veselí. Takže s tím šampusem nevím, ono to má opravdu grády. Přeji hezkou párty.
Madlina
14. 3. 2011 03:37
Dneska jsem naložila první várku... mám v plánu použít to v červnu na narozeninovou party, tak snad se mi to taky nezkazí a moc se mi k tomu zamlouvá kombinace se šampíčkem...
jenom otázečka udržovat v pokojové teplotě kvůli kvasinkám, nebo šup s tím do lednice???
jenom otázečka udržovat v pokojové teplotě kvůli kvasinkám, nebo šup s tím do lednice???
18. 9. 2010 12:48
Ahoj děvčata, nevím nikdy se mi to nestalo. Můj osobní názor, je ten, že všechno je o perfektní čistotě.
17. 9. 2010 16:36
Severi, nejsi sama, mně to taky zkysalo a víckrát jsem to nepokoušela, bylo mi líto surovin
17. 9. 2010 10:07
+1
17. 9. 2010 06:58
Tak tento receptík jsem kdysi také dělávala a to do sklenic, pak mě jednou celý obsah sklenice zkysal a prostě se zkazil,nevím kde jsem udělala chybu, ale je fakt, že více jsem to už nezkoušelaAkorát mám dole v lednici broskve a višně(každé zvlášť) v cukru a rumu - višně v metaxe - rum prostě zrovna nebyl
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 20 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 30 minutami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 2 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 2 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 2 hodinami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Jak snadno odpeckovat třešně. Jednoduchá metoda nám ušetří čas. Názorné video poradí, jak na to
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: ovoce naložené v alkoholu ovoce naložené v rumu nakládané ovoce v rumu ovoce nakládané v alkoholu nakladané třešně v alkoholu ovoce v rumu naložené ovoce v alkoholu naložený meloun v alkoholu ovoce v alkoholu nakládání ovoce do alkoholu meloun naložený v rumu nakládané ovoce v alkoholu nakládaní ovoce do rumu naložené ovoce tresne nalozene v alkoholu jak naložit ovoce do alkoholu naložený meloun v rumu švestky nakladane v rumu nakládaný meloun švestky naložené v rumu
Suroviny: jahody, třešně, meruňky, broskve, mirabelka, švestky, hruška, ananas, pomeranče, mandarinky,
Můj rumový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5MA
29 názorů