Česnekový bůček na pivě
Bůček, pivo a česnek, skoro až svatá trojice, která v kuchyni nikdy nezklame. Žádná složitá příprava, ani hora špinavého nádobí, vše připravíte i upečete v jednom pekáčku. A zatímco se oběd sám peče, můžete třeba luštit křížovku.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 756 kJ / 3 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,03 g |
Tuky | 225,08 g |
Vláknina | 40,87 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 8,01 g |
Sůl | 18,75 g |
Sacharidy | 111,42 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2017 13:49
Dnes k obědu s kaší a super. Pridala jsem zelené jablko ke konci nakrájené na silnější plátky. Podlila černým pivem. .
17. 5. 2017 11:31
Je to velice šmakézní! Ale, ten česnek loupám všechen, není to asi moc příjemné žvýkat a plivat šlupky na talíř... Pivo Holba Šerák se více než osvědčilo, i jako ingredience...
14. 6. 2016 20:47
tak to je něco a velice lákavéa o víkendu na chatičce bude baštauž se těším a díky
20. 5. 2016 18:00
Jen zkušenost načerpaná jindy: S pivem zacházet opatrně. Pokud byste jím podlévali celou dobu pečení, nahromadí se ve výpeku hořkost z chmele a spojí se s hořkostí tymiánu v grilovacím koření a chuť pokazí.
19. 5. 2016 09:43
Pecka ! Dakujem. Do zmesi korenia som pridal aj "troska" cilli
2. 5. 2016 19:48
buffalo: já ten důvod vidím, čerstvý česnek v sypké směsi už její strukturu změní a krom toho při osmažení masa dozlatova hrozí jeho připálení a zhořknutí.... v tomto případě preferuji sušený... ale je to jen o vašem rozhodnutí...
30. 4. 2016 08:14
dadka: když je k dispozici čerstvý česnek nevidím 1 důvod používat sušený...
20. 4. 2016 12:12
bůček,česnek,pivo -to bude mňamka
18. 1. 2016 12:48
Eliška: nevidím důvod, proč ne
18. 1. 2016 12:24
pivo může být černé?
12. 10. 2015 19:08
Jen bych opékala na sádle,nějak mi tam ten olej nejde,ale jinak Super :)
17. 12. 2013 17:31
A uz tu mame zase jednu klasiku Plzensky gulas, mala obmnena ale podle prisad musi byt dobry. Vyskousim.:-
16. 12. 2013 19:52
No tak tohle musím co nejdřív zkusit! Česnek cpu i do buchet, jak se říká, navíc jsem vepřo-fanda a o pivu už vůbec nemluvím
19. 11. 2013 22:19
Děkuji za prima recept. Dnes jsem dělala a je to opravdu moc dobré. Akorát jsem přidala trochu méně česneku a dala navíc sůl. Bez té si asi vaření neumím představit. :)) dávám bodík
8. 10. 2012 10:00
nekonečný labůžo...pokaždý s tímto jídlem sklidím totální úspěch u všech strávníků
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 55 minutami
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Právě bylo uvařeno:
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 46 minutami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 2 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 4 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 4 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 4 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 13 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 13 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bůček na pivu peceny bucek s cesnekem pečený bůček na pivu bůček na pivě pečený bůček na pivě vepřový bůček na pivu jak dlouho pečeme bůcek pečený bůček na česneku bucek pečený na pivu vepřový bůček na pivě búček s česnekem peceny bucek na cernem pive peceme bucek recepty búček na pivu pečený bůček na černém pivu bůček v pivu cesnekovy bok recept česnekový bok bůček obalovany bucek
Suroviny: bůček, mouka polohrubá, česnek sušený, koření grilovací, česnek, cibule, olej, voda, pivo světlé
Česnekový bůček na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOG5
40 názorů