Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cikánské kuře

Připravit šťavnaté a lahodné pečené kuře není jen tak. Aby nebylo fádní, přihoďte k němu pár základních ingrediencí a rázem získá jídlo na bohatosti. Maso se peče zároveň s bramborem, tudíž si nemusíte lámat hlavu přílohou.

Hodnocení receptu je 5,0 (65×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 90 min

105 min (15 min příprava + 90 min tepelná úprava)

31. 8. 2010 13:13

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie7 264 kJ / 1 736 kcal
Bílkoviny42,08 g
Tuky149,97 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 224 mg
Sodík 3,52 g
Sůl8,40 g
Sacharidy48,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

martina 72

15. 11. 2010 21:27

Elizo, moc děkuji za dodanou fotografii a jsem ráda, že chutnalo. Já osobně masa taky moc nesním, o to se postarají synové.;-)

Eliza Eliza

15. 11. 2010 20:28

Díky za výborný recept. Manžel konstatoval, že by k tomu ani kuře mít nemusel, jak je výborné to vše okolo. ;-):-p Měla jsem jen paličky, ale snad to nevadí, jinak vše podle původního. Posílám obrázky a bod. :-)

mysulka mysulka

1. 9. 2010 10:06

:yes:+1 :-purčitě vyzkouším

ivulinka ivulinka

31. 8. 2010 19:52

Tento recept se mi moc líbí, u nás na něj někdy dojde, zase bude vítaná změna úpravy kuřete, někdy už fakt nevím jak...
Třeba ti sem připíchnu i fotečku. Jen tak dál Martinko a přeji ti aby se ti tu líbilo tak moc jako nám zdejším a nenech se odradit nikým:-K

Lenka30 Lenka30

31. 8. 2010 16:55

:-p:yes: :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Drobek Drobek

31. 8. 2010 16:19

:-O A já si myslel, že recept na cikánské kuře má začínat: "ukradni jedno kuře":-D
Ale vážně, recept vypadá náramně, ukládám a posílám pátý bod.:-K

Ivana Ch

31. 8. 2010 15:26

:-)):-)):-p:-p

Jana Pá

31. 8. 2010 14:11

:-O:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 8. 2010 13:20

Já myslím, že kvůli sladké a pálivé paprice a klobáse. To musí být kuře, jako řemen!!:-p:yes::yes: A taky tě mezi námi vítám, Martino;-).

kari

31. 8. 2010 13:15

proč cikánské?

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recepty z kuřete jak upravit kuře cigánské kuře cikánské brambory recepty na kuře recepty kuře cikánské recepty kuře kuře recepty recept na kure kure po cigansku recepty s kuřete kuře recept cikánská jména top recepty kuře kuře v rejži top recepty na kuře recepty z celého kuřete cikánské pečené kuře kure z rejzi

Suroviny: kuře, olej, cibule, sůl, pepř mletý, paprika sušená pálivá, brambory, houby, paprika čerstvá zelená, slanina anglická, klobása, vývar drůbeží, petržel, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Cikánské kuře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2W4P