Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný krůtí krk - kosher

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 10. 2010 18:06

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 670 kJ / 399 kcal
Bílkoviny51,37 g
Tuky15,17 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 219 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy13,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Nakoľko sme strašní mäsožravci, pridal som k pečeniu ešte morčacie krídla ( krůtí křídla ), anglickú zeleninku a zemiaky. Morka ( krůta ) je z bio farmy a kosher. Dobrú chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

20. 10. 2010 07:18

Ano, tradiční židovská kuchyně ovlivnila i českou kuchyni, spoustu receptů znám, dělala je (malinko upravené) moje babička, ač byla katolička, takže :-p:yes::yes:

Moshe

20. 10. 2010 06:19

Jana Remkova: Ja viem, že kože sa shaňajú veľmi ťažko, ja mam tú výhodu, že mam bio farmu, takže všetko mam vlastne a čerstve. Inak môžeš to vyskúšať aj s kožou z morky, alebo ktorejkoľvek hydiny, naplníš a zroluješ :)

Moshe

20. 10. 2010 06:16

zizala: Jedna vec je byť ortodox a druha vec je dodrziavať základné pravidla napr. pri varení. Mne to už ani nepríde, všetko robim automaticky, to sa možno len pre laika zdá ako obmedzovanie. Ale som veľmi rád, že si všímate aj takéto veci. Chute kombinovať možeš a ak to zoberieme v globále možem ti povedať, že moderná židovská kuchyňa je plná experimentov. Ja sa tu snaím skôr uvádzať a variť tradičné recepty, ktoré mnoho ľudí pozná s malou obmenou aj z iných kuchýň;-)

zizala zizala (moderátorka)

20. 10. 2010 05:29

Židovská kuchyně je velice zajímavá a ve valné většině i velice chutná. Přesto bych nechtěla být ortodoxního vyznání, ani mít někoho takového doma...vadilo by mi omezování (to nemůžeš, tohle se nesmí spolu kombinovat,...). Já ráda zkouším nové chutě :-8 Nic ve zlém, doufám :-)

Pajaska Pajaska

20. 10. 2010 00:11

Něco podobného jsem dělala s kuřecí kůží když mi zbyla z rolády.Musí to chutnat.:yes::-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 10. 2010 23:01

Moshe, já už jsem to kdysi jedla, donesla to kámoška do práce a nemělo chybu. Kde vzít krůtí kůži z krku, co?:-D

Moshe

19. 10. 2010 20:12

Neviem kto to tu preklada ale prosim opravit...kosher je jedlo a nie recept....!!!

Moshe

19. 10. 2010 19:07

Dakujem za bodiky a komentariky. Zizala, ano je to klasika avsak struhanka nie je kosher takze preto tam je macesova muka :)

zizala zizala (moderátorka)

19. 10. 2010 18:48

Takhle plnila moje babička husí krk, když pekla husu. Jen místo mouky dávala strouhanku :-p:yes:

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

19. 10. 2010 18:46

Moshe, slinky mi kvapkajú priamo na klávesnicu pc:-p:-p:-p+3:-))

spagetka spagetka

19. 10. 2010 18:39

Moshe s dovolením přidám odkaz přímo na výrobu té mouky http://www.srecepty.cz/ingredience/macesova-mouka;-),jinak :-p:-p

Moshe

19. 10. 2010 18:34

Reny2

19. 10. 2010 18:25

vypada to bajecne...a presto ze slovenstinu vcelku ovladam,tak netusim co znamena "macesova" mouka:-//

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněný husí krk plněný krůtí krk krůtí krk nadívaný husí krk nadívané husí krky krůtí krky nadívaný krůtí krk nadívané krůtí krky plněné husí krky krutí farma kruti farmy nadívané krky macesová mouka plněný krk kruti krk recept krůtí krky recept plněné krky krůtí krky recepty nadivany husy krk recept na nadívaný husí krk

Suroviny: krky krůtí, cibule bílá, cibule červená, sádlo husí, játra drůbeží, sůl, koření, zázvor mletý, paprika čerstvá červená, majoránka, mouka macesa

TopRecepty.cz

Plněný krůtí krk - kosher

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Exgm