Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kýta nadivoko

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 3000 min Doba přípravy: 2880 min Doba tepelné úpravy: 120 min

3000 min (2880 min příprava + 120 min tepelná úprava)

22. 10. 2010 02:38

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 307 kJ / 2 224 kcal
Bílkoviny220,04 g
Tuky101,01 g
Vláknina20,27 g
Cholesterol 456 mg
Sodík 2,15 g
Sůl5,14 g
Sacharidy60,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na zvěřinu lze tento recept použít.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana Ch

17. 1. 2011 05:47

:-p:-p:-p:-p:-p

Pajaska Pajaska

17. 1. 2011 01:27

Miruško,to mám radost,že chutnalo.:-)Ten tymián a zázvor je vždycky lepší čerstvý,pokud je.S plecí je to také dobré,je nejen levnější,ale i šťavňatější.:yes: Vůbec nic ,prosím,nemaž,ty fotky jsou luxusní a recept je tímto daleko hodnotnější.Moc ti děkuji.:-K:-K

mirca75 mirca75

16. 1. 2011 22:03

Pajasko:-), včera jsem vařila podle Tvého receptu a moc jsme si pochutnali:-p. Jen jsem udělala jedinou změnu a místo kýty jsem použila vepř. plec, kterou jsem si prokrojila a svázala do rolády - jo a zázvor a tymián jsem dala čerstvý:-8. Posílám Ti za tu dobrotu pár fotek, (pakliže by jsi je nechtěla, tak je smáznu;-)) a samozřejmě i boďku č.8. Díky za inspiraci:-).

Pajaska Pajaska

25. 10. 2010 23:25

Liduš a nebyla by fotka?Já pak ještě ,až budu zase dělat ,tak dodám svou.Jsem potěšena,že chutnalo.:-):-K

Ludmila66

25. 10. 2010 15:25

Výborné, vyzkoušeno, chutnalo :-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 10. 2010 17:42

Manžel má moc rád zvěřinu;-)tohle si ukládám a určitě vyzkouším:-p
+6:yes::yes:

Pajaska Pajaska

22. 10. 2010 12:25

Jasně,že hovězí je takto podobně upravené vynikající.Tohle připomíná divočáka.;-):-)

Pajaska Pajaska

22. 10. 2010 12:23

Špagetko,ten rozmarýn to rozhodí.Jalovec je výrazný a už by se to tlouklo.Ale vyzkoušet samozřejmě můžeš.:yes:Uvidíš sama ,jak bude šmakovat.:-8:-)

Pajaja

22. 10. 2010 10:49

Moc hezký recept, zaslouží bodík. :yes: Dělávám na divoko spíš hovězí maso, když už nemám divočinu, ale zkusím i s vepřovým. ;-) +4

Simona Skolakova Simona Skolakova

22. 10. 2010 09:50

Miluji hovězí na divoko a toto též vyzkouším:yes:+1

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 10. 2010 09:42

Pajaska dělávám hovězí na divoko a je to moc dobré. Tohle bude taky super:-p:yes:

spagetka spagetka

22. 10. 2010 08:12

Páji, to určitě využiju - jalovec, tymián a zázvor :-p, jen asi přidám malinko rozmarýnu. Jinak já na zvěřinu používám tenhle nálev http://www.toprecepty.cz/recept/3726-marinada-neje..., ale tohle je zas lepší na běžně používané maso ;-):-p:yes:

isindy isindy

22. 10. 2010 07:15

zajímavá úprava, ukládám k vyzkoušení :yes:

Dana61

22. 10. 2010 07:07

Pajasko, to je dobrota :yes::-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová kýta recepty recepty z divokého prasete vepřová kýta divoké prase recepty vepřová kýta recept vepřová plec na divoko vepř kýta naložení vepřové kýty recepty z vepr.kyty recepty z vepřové kýty vepr.kýta vepř. kýta veprove na divoko vepřové maso recepty divočák na divoko vepřové na divoko recept vepř.kýta recepty recepty na divoke prase divoké prase recept recepty divoké prase

Suroviny: kýta vepřová, slanina, celer, petržel, mrkev, cibule, škrob kukuřičný, šťáva citronová, víno červené, sůl, jalovec, tymián, koření nové koření, pepř, zázvor mletý, olej slunečnicový

TopRecepty.cz

Vepřová kýta nadivoko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Ljg