Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček po vietnamsku

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

1. 11. 2010 07:57

Suroviny

Porce: podle přísad

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to výborné s rýží.

Přidám fotky.....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

marek

27. 9. 2014 18:49

Náhodou je to vinikající podávané s jasmínovou rýží.Správně se k vaření do štávy přidává už uvařené a oloupané vejce natvrdo.aspon takhle mne to učil muj vietnamský učitel vaření a bylo to naprosto skvělé.:-p

Empetra

23. 9. 2012 15:41

Chichina:kokosové barvivo je jednoduchší akorát na práci že se už nemusí dělat karamel

Empetra

23. 9. 2012 15:39

Tak já to vařím takhle-v hrnci si nechám zkaramelizovat 2 vrchovaté lžíce cukru pak přileju trochu vody,maso nakrájené ne kostky osolím,přidám 2 lžičky cukru.rybí omačku dle chuti každého,trocha glutasolu,promíchám a dám k cukru do hrnce,nechám to pěkně vařit až maso pustí šťávu občas jěště podleju vodou(podle množství šťávy v hrni),pak vařím v tlak.hrnci.až je maso měkké,ochutnám a popřípadě dochutím solí či cukrem,nakonec přisypu smaženou cibulku (koupenou už hotovou je výborná),podáváme s rýži a kyselym vietnamským''zelím,,,nebo naloženým česnekem,cibulkou,nebo červenou řepou,k tomuto jídlu patří něco kyselého,ale bez solí to fakt nepůjde...:-):-)

Empetra

23. 9. 2012 15:33

eh

Chichina

8. 7. 2011 12:15

Nevím teda jak vy doma, ale my doma do toho dáváme rybí omáčku, sůl a kokosové barvivo :-)

phamka

28. 11. 2010 19:52

:-)

Klariska Klariska

28. 11. 2010 13:01

Bůček v karamelové omáčce, proč ne. Tenhle recept se mi líbí mnohem víc než Phamčin zázvorový čaj nebo míchaná vajíčka. Mezkusím to jen proto, že takhle tučná jídla mi bohužel nedělají dobře.

phamka

1. 11. 2010 17:11

ee :-)nic takového:-*

drahulin drahulin

1. 11. 2010 17:05

Nedovedu si tu chuť ani trochu představit.:-OOpravdu zvláštní.;-)

Bibinka Bibinka

1. 11. 2010 17:00

Phamko, nemohu tomu uvěřit, že by to bylo bez soli, neumím si vůbec představit, jak chutná sladký bůček, tak na ten tvůj recept koukám docela s nedůvěrou a asi bych se do toho ani nepustila, to by byla škoda bůčku. Třeba má někdo jiný názor, ale maso a sůl je v kuchyni docela jako automat;-)

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

1. 11. 2010 16:48

Spagetka, mne tam najmä chýbala sladko-slaná kombinácia a ešte niečo, čo tam má byť, tak, ako je to vlinku, ktorý si vložila. Dakujem:-))

zizala zizala (moderátorka)

1. 11. 2010 15:14

Spagi, takhle už to dává smysl :-p:yes:

spagetka spagetka

1. 11. 2010 14:06

Já jsem k tomuto receptu našla odkaz, a je tam fakt toho trochu víc - Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-klu...
nebo cuketka http://www.cuketka.cz/?p=2130
případně vietnamská kuchyně http://www.mezikulturnidialog.cz/vietnamska-kuchyn...

Možná by to autorka chtěla doplnit, všechny ty odkazy mají dost podobné složení a určitě ne takové jako tu.;-)

srettka

1. 11. 2010 13:44

jenom cukr:-?:-?:-?:-?:-?
žádná sůl:-?:-?:-?:-?:-?
do masa:-?:-?:-?:-?
to je jak z pohádky sůl nad zlato....ale nějak mi to prostě neštymuje:-/ záhadný recept....jsem zvědavá, kdo bude statečný a zkusí to;-)

phamka

1. 11. 2010 12:45

nic tam nejde :-):-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pečeny bůček kluci v akci bůček s rýží bůček v akci bůček na sladko plněný bůček kluci v akci bůček vepřový bůček po vietnamsku pečený bůček po čínsku pečený bůček-kluci v akci vepřový bůček po čínsku karamelový bůček bůček na karamelu kluci v akci bůček kluci v akci pečený buček pečený buček,kluci v akci bůček akce pečený bůček po vietnamsku bucek v karamelu veprove po vietnamsku bůček po čínsku

Suroviny: bůček vepřový, cukr, voda

TopRecepty.cz

Bůček po vietnamsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VQBz