Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem
Hovězí líčka nejsou právě nejlevnější a u řezníka si je obvykle musíte objednat s předstihem. Následně budete potřebovat dostatek času, kapku červeného vína a kořenovou zeleninu. Pokud dodržíte náš recept, vykouzlíte šťavnatou pochoutku, která se dá krájet lžící.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 609 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 230,41 g |
Tuky | 14,35 g |
Vláknina | 23,45 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 31,62 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 1. 2017 17:41
30. 12. 2015 15:09
12. 12. 2015 14:44
24. 10. 2014 20:06
17. 5. 2012 22:29
1. 1. 2012 21:42
17. 12. 2011 15:48
30. 12. 2010 19:27
21. 11. 2010 22:05
http://www.svetadily.cz
3. 11. 2010 08:59
2. 11. 2010 15:32
2. 11. 2010 15:28
2. 11. 2010 15:04
2. 11. 2010 11:05
Recet určitě vyzkouším.
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/151481-nebojte-s...
2. 11. 2010 11:01
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 9 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 9 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Fit salát
Přidáno před 21 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Právě bylo uvařeno:
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 38 minutami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 3 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 3 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 6 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se vyhnout rozvařeným či nedovařeným bramborám?
Jak se připravuje tmavé maso a zvěřina na červeném víně. Jaké zvolit víno a jak maso podlévat?
Letem masovým světem: Vše co potřebujete vědět o hovězím. Jak ho vybrat, jak zamrazit i na co se která část při vaření nejlépe hodí
Další recepty
Tématické fráze: hovězí lička pohlreicha hovězí líčka podle pohlreicha hovězí líčka na červeném víně hovězí líčka telecí líčka podle pohlreicha licka na vine pohlreich telecí líčka podle polreicha hovězí líčka podle pohlreicha recept hovězí líčka na červeném víně recept hovězí líčka na červeném víně podle pohlreicha vepřová líčka podle polreicha hovězí líčka podle polreicha hovezi na vine pohlreich licka na vine podle pohlreicha hovězí líčka na červeném víně pohlreich hovězí na víně podle pohlreicha hovězí líčka podle pohlreicha video hovezi licka pohlreich vepřová líčka podle pohlreicha hovězí líčka recept
Suroviny: líčka hovězí, mrkev, cibule, celer, pažitka, víno červené, bobkový list, sůl, pepř, sádlo, koření nové koření
Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5L5Y
20 názorů