Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kohout (kohút) na víně po burgundsku

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba tepelné úpravy: 150 min

150 min (150 min tepelná úprava)

6. 11. 2010 12:52

Suroviny

Porce: 6-8

Nutriční hodnoty

Energie11 329 kJ / 2 708 kcal
Bílkoviny31,14 g
Tuky174,88 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 365 mg
Sodík 2,91 g
Sůl7,00 g
Sacharidy51,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj:francúzsky recept - varila som podľa francúzskeho šéfkuchára v TV paprika. Buquet garni si pripravuje doma každá francúzska gazdinka sama, takže sa môže dom od domu trocha líšiť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

6. 11. 2010 13:35

Janka Remková, tie kohútie zápasy sú teda ničím neprekonateľné...:-D:-D:-D

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

6. 11. 2010 13:33

Janka Remková, sliepka nie, skôr kura. Ale ked taká rozosmiata uvažujem, hádam mladučká Bio sliepočka aj áno:-DNerobme si srandu z tejto francúzskej delikatesy...my staré sliepky:-D

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

6. 11. 2010 13:30

Spagetka, Ty si ma tak neskutočne rozosmiala, ved aj ja som stará dôchodkyňa, len dúfam, že nie "opelichaná...:-D:-D:-D

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

6. 11. 2010 13:27

Brutzel-Svejk, toho vína naozaj nie je veľa, ide o pomalé dusenie zvané "mijoter", pri ktorom sa tekutina pekne odparí a varí sa dlho len sotva znateľným čerením a neprikryté, teda bez pokrievky:-))

pipre pipre

6. 11. 2010 13:24

Moc zajímavý recept.

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 11. 2010 13:21

spagetka :-D:-)) no, poptám se, jestli nedělala třeba kohoutí zápasy slípka jedna!:-D

spagetka spagetka

6. 11. 2010 13:09

Jani - hlavně mladá, ne důchodkyně!!!

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 11. 2010 13:08

Předpokládám, že to může být slepice, Ibi?:-D Nevím, jestli poznám na zmrzlé slípce ten detail:-D. Krásný recept;-)

spagetka spagetka

6. 11. 2010 13:08

Ibi, vím, že když se to udělá dobře, chutná výborně;-):yes:.
Já mám přesně k tomuto receptu poslední ne zrovna kladnou vzpomínku. V naší oblíbené hospodě vyměnili kuchaře .... z této klasiky, která byla na jídelníčku pravidelně a bylo to prostě :-p:-p:yes::yes: ten dotyčný dokázal udělat něco nepředstavitelného. Kohout v jeho podání musel být vyběhaný opelichaný důchodce....:-//. Takže do té hospody už nejdu a jak jsem slyšela, nějak rychle ztrácejí klientelu, a to tam už v 11 bylo narváno!!!!:-O:-O
Takže si to budu muset udělat doma, jen kohoutka sehnat...
Nicméně, je to velmi chutné a skvělé :-K:yes::yes:

Brutzel-Svejk

6. 11. 2010 13:04

Tento recept stoji urcite za vyzkouseni, ale neni toho vina trochu moc?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kohout recepty kohout recept slepice na víně recept na kohouta recepty kohout kohout na divoko kohout ala bažant kohout na červeném víně kuře po burgundsku recepty na kohouta kohout po burgunsku pečený mladý kohout pečený kohout na víně recepty z kohouta kachna po burgundsku bažant po burgunsku kohoutek na vine kuře po burgunsku bažant po burgundsku recept kohout

Suroviny: máslo, slanina, česnek, šunka, tymián čerstvý, bobkový list, bobkový list, pálenka, víno červené, žmolenka, sůl, pepř mletý,

TopRecepty.cz

Kohout (kohút) na víně po burgundsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z075