Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 689 kJ / 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,32 g |
Tuky | 21,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 258 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nepřeháníme to s uzenou paprikou, pokud ji dáme moc, bude se zdát jídlo hořké a také by se neměla dlouho vařit - vlastní zkušenost ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2012 11:23
Ivana79:fotka výborná
18. 4. 2012 11:19
Monika:Moni, jo rozumíš dobře, já po ruce tehdy jiný sýr neměla a dnes o rodinka vyžaduje jen z tohoto sýru
18. 4. 2012 07:19
Sýr Cotagge je hrudkovitý sýr, to znamená, že ho rozmixujeme do hladka, aby tam nebyly ty hrudky? Nerozumím větě co je napsaná v závorce ... rozkvedláme do jednolité směsi (někdy je nerovnoměrné konzistence, tak by byla tekutina opět propojená sa pevnou částí sýra).
17. 4. 2012 15:57
Špagi,včera som sa inšpirovala tvojim receptom,ale nezdobila som zeleninou a ani tá fotka nestojí za mocale obed bol superZajtra sa pokúsim o lepšiu fotku a vymením+19
7. 11. 2010 21:59
Špagetko, máš krásné a lákavě barevné fotky. Škoda, že nejde ochutnat přes monitor - podle složení surovin, musí být tohle jídlo velmi voňavé a dobré.
7. 11. 2010 21:40
Vypadá to nádherně
7. 11. 2010 21:08
mňam, to je krása
7. 11. 2010 21:03
krásné fotky +
7. 11. 2010 20:26
Díky za tip, Spagi, přitom od Antonína mám všechno možné, včetně dvou kuchařek, a tohle mi nějak uniklobudu to muset napravit
7. 11. 2010 20:19
Krásný,voňavý recept a moc pěkná fotkakoření adžika jsem si našla na google a je to velice zajímavé složeníjen nevím,jde-li sehnat běžně v obchoděrecept si ukládám a +11 bodík posílám
7. 11. 2010 20:15
Nádherná fotka, sympatické papu
7. 11. 2010 18:37
Uzenou papriku taky používám a mám jí právě od Antonína.Je opravdu skvělá.
7. 11. 2010 18:26
Ještě jednou
jajine, nevím, proč bys měla být hloupá, já sama tuhle papriku objevila díky topkám někdy loni. Od té doby si ji kupuju na trzích (v kamenném obchodě nevím), jinak mrkni sem - http://www.koreni.cz/detail.php?pid=323
Je ohromně voňavá, takže stačí fakt trošku.
jajine, nevím, proč bys měla být hloupá, já sama tuhle papriku objevila díky topkám někdy loni. Od té doby si ji kupuju na trzích (v kamenném obchodě nevím), jinak mrkni sem - http://www.koreni.cz/detail.php?pid=323
Je ohromně voňavá, takže stačí fakt trošku.
7. 11. 2010 18:16
Tuze moc lákavé,určitě ukládám, i když neznám uzenou papriku(já hloupá)
7. 11. 2010 17:59
Mňám... To vypadá náramně... Sbíhají se mi sliny... Tak aspoň bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 7 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 8 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 17 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 7 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 7 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 9 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 10 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Další recepty
Tématické fráze: co vařit z plecka plecko plecko recept jak dlouho dusit plecko recepty z plecka plecko na paprice co varit z plecka? co vařit s plecka recepty plecko na co se pouziva plecko co varit z plece jak dlouho vařit plecko jidlo z plecka pokrmy z plecka co vařit plecka recepty.cz česnek vařit z z plecka k čem se používá plecko co s plecka musi davat cibule do rozpaleneho tuku
Suroviny: plecko vepřové, cibule, česnek sušený, česnek, kmín drcený, koriandr sušený, paprika sušená uzená, koření, sýr cottage, olej, ceres soft, bujón, voda, paprika sterilovaná
Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B6kY
21 názorů