Dušené drůbeží žaludky po čínsku
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 159 kJ / 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,27 g |
Tuky | 7,43 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 4,95 g |
Sacharidy | 34,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Čínská domácí kuchyně, Obrazová kuchařka Panoramy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2016 18:56
Jitka: Recept máme ze stejného zdroje Díky za komentář
8. 10. 2016 18:14
Právě je dělám. Ale já už 20 let,kdysi vyšlo v malé čínské kuchařce. https://www.toprecepty.cz/recept/15000-dusene-drub...
30. 9. 2010 14:25
Žížalo, žaludky taky používám a dělám z nich guláš(mám tu recept), ale příště to vyzkouším podle tebe. Dávám 7.bod
30. 9. 2010 13:20
Žížalko další krásný recept z toho,co mám ráda+6
Já dělávám jen guláš,nebo na smetaně,ale toto vyzkouším takéBude to příjemná změna
Já dělávám jen guláš,nebo na smetaně,ale toto vyzkouším takéBude to příjemná změna
30. 9. 2010 09:50
Dneska mám k obědu guláš z drštěk, ale příště až budu mít chuť na žaludky, budou tyhle .
29. 9. 2010 23:00
skvělé využití
29. 9. 2010 22:38
+3
29. 9. 2010 22:08
spagetka ty... no..ok Díky, Jarko.
29. 9. 2010 22:02
Jano, prostě na té masité části nařežeš mřížku
29. 9. 2010 22:01
Janičko, vezmi do ruky jeden kus žaludku a tam tu vyklenutou část uvidíš, fakt na to foto nepotřebuješ, jen se podívej
29. 9. 2010 21:45
No, právě, já žaludky můžu a tohle je fakt dobré využití, jen, já jsem fakt mdlého rozumu a tohle mi není moc jasné..omlouvám se "na vyklenuté prostřední části uděláme zářezy po délce a napříč,", k tomu bych potřebovala foto
29. 9. 2010 19:40
Jééé žížalko, díky za další využití žaloudků
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 6 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 7 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 17 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 5 minutami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 6 minutami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 50 minutami
Šumavské dalamánky
TAkova uvařila před 1 hodinou
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
terkaferka13 uvařil před 2 hodinami
Kuřecí tarhoňa z jedné pánve
Simpfe uvařila před 2 hodinami
Nejlepší pudinkáče
EvaZajacova uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Katerina007 uvařila před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Dohnalova uvařila před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Lucie1982 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Další recepty
Tématické fráze: drubeží žaludky drůbeží žaludky recepty drubeži žaludky recept kuřecí žaludky po čínsku recept na drubezi zaludky kachní žaludky po čínsku drůbeží srdíčka dršťky po čínsku recepty drubezi zaludky drůbeží žaludky recepty videorecept recepty na drůbeží žaludky čína z kuřecích žaludků gulas z drubezich zaludku kuřecí žaludky čína žaludky drůbeží recept drůbeží žaludky drubeži srdička recept drůbeží žaludek dušene žaludky recepty z drubežích žaludku
Suroviny: žalůdky drůbeží, pórek, omáčka sojová, zázvor, karamel, voda, olej
Dušené drůbeží žaludky po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8Jl
12 názorů