Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodovotvarohové pokušení

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 9. 2010 06:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 012 kJ / 959 kcal
Bílkoviny27,88 g
Tuky28,67 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 278 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy141,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

inspirace na www.urybicky.cz, upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucka86

22. 2. 2021 11:15

Do tvarohu se smetanou jsem dala ztuzovac, to stuhlo v pohode. Do jahodove smesi jsem dala dve zelatiny a to nestuhlo... tenhe dort uz delat nebudu ::no:

volantka volantka

21. 6. 2016 16:28

Blansch:

isindy:

Já mám třeba želatinu na 250ml šťávy,takže musím dát dvě.Zálaží co máte za želatinu:-)Mě vždy stuhla,a to kupuju tu nejlevnější... některé taky chtějí přivést skoro k varu:-)Nesmí se však vařit!

isindy isindy

22. 6. 2015 19:56

Blansch: díky :-) i mně se nedávno stalo, že rozmixované jahody netuhly a netuhly...nakonec "spolkly" dvojnásobné množství želatiny, než kolik bylo uváděno jako potřebná dávka...hlava mi to nebrala....:-S:-//

Blansch Blansch

22. 6. 2014 11:33

Výborné...nestačila jsem ani nafotit:-))Dala jsem místo tvarohu mascarpone, které jsem smíchala s vyšlehanou šlehačkou.Vrchní vrstva - rozmixované jahody..dle postupu neztuhly. Druhý den jsem přidala ztužovač za studena a vyšlo to. Jinak není co vytknout..opravdu MŇAMKA ;-):yes:

Monika

30. 5. 2014 12:45

tak hotovo a čekám až to ztuhne,zatím to vypadá dobře...
dělala jsem na plech všechno z dvojité dávky,do jahod jsem dala červené želé a do tvaroh.krému želatinový ztužovač.
už se těším:-p

brigid

14. 3. 2014 22:09

Robila som zakusok niekolko krat a je skvely. Dakujeme za recept ktory presvadci aj tych najnarocnejsich a popritom je taky jednoduchy. :yes:

isindy isindy

3. 11. 2013 17:51

Denisa: ne, v tom nemáte pravdu, ztužovač šlehačky vám želatinu nenahradí, nedocílíte jím takovou pevnost tvarohové hmoty...viděla bych to na chybu v přípravě želatiny, někdy je to ošemetná záležitost a ne každá želatina má stejný postup přípravy a dávkování, záleží na tom, jakou jste použila...

Denisa

3. 11. 2013 14:56

Dortík na fotu vypadá náramně tak jsem se dala do pečení ačkoliv jsem vše udělala jak se píše šlehačka s tvarohem mi neztuhla!!myslím totiž ,že místo sypké želatiny tam spíš patřil ztužovač šlehačky.:-// aten želatinový vršek taky neztuhl takže za mě děs celé jsem to vyhodila

andrejika andrejika

9. 6. 2012 18:01

Dělala jsem vše se ztužovačem šlehačky za studena a povedl se náramně :yes: bylo dost jahod, tak jsem ještě nahoru přidala na půl nakrájené a celé to zalila dortovým červeným želé a :yes: posílám fotku a uděluji bodík

ivulinka5

7. 5. 2012 13:23

0.5 dcl horké vody není to málo na tu želatinu?já mám totiž koupenou práškovou želatinu která se má dělat ve 250ml vody

isindy isindy

3. 4. 2012 22:32

Zdenka1: děkuji moc :-K za pochvalu i fotku ;-):-K

Zdenka1

3. 4. 2012 18:08

Děkuji za výborný recept:yes:, moc jsme si pochutnali:-p. Jestli to nevadí, přidám foto.

isindy isindy

11. 3. 2012 09:46

Kriss: to je mi moc líto:-(...určitě chyba v poměru surovin, pokud cokoli znásobíte, je potřeba adekvátně znásobit i zbytek - to platí u všeho vaření...takže do 2 tvarohů 2 želatiny...a to pyré - babo raď:-8...já občas narazila na "divnou" želatinu, která příliš neželatinovala:-//

Kriss Kriss

10. 3. 2012 17:33

Vypadá úžasně, ale naprosto se mi nepovedla.:-(
Tvarohovou náplň jsem dělala ze 2 šlehaček a 2 tvarohů, protože jsem buchtu dělala na plech, ale ani s pomocí želatiny mi neztuhla. Nevím, zda to může být špatně zvoleným druhem tvarohu či pouze 1 želatinou (namísto 2, když už jsem dělala z dvojité dávky).
Ani jahodová náplň se mi nepodařila, přestože jsem dávala želatiny 2.:-( Těšila jsem se jak malá, ale pro mě je to zatím největší zklamání za poslední dobu, co jsem kdy pekla. Teď jen přijít na to, kde se stala chyba.:-(

janatka janatka

6. 7. 2011 22:37

:-pIvanko:krásné osvěžení jen mi to moc netuhlo,já použila želé ne želatinu a tak si myslím,že to bylo tím,nic na to nemění fakt,že se to u nás zblajzlo během chvilky!!!:-))

1 2 3 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dort za studena s ovocem a zakysanou smetanou zelatina za studena želatinový ztužovač za studena dr.oetker jak dlouho tuhne zelatina želatinový ztužovač za studena želatinový ztužovač želatinový ztužovač za studena dr. oetker želatina za studena dr oetker příprava sypké želatiny tvarohové pokušení jahodovotvarohove řezy želatina za studena dr.oetker jahodovo tvarohový dort sypká želatina želatina do krému za studena želatina do tvarohu za studena želatina do krémů jahodový dort se zakysanou smetanou a tvarohem jahodovy dort za studena se zakysanou smetanou tvaroh a želatina

Suroviny: vejce, cukr moučkový, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tvaroh měkký, šlehačka, želatina, voda, cukr, jahody, želatina, voda, cukr

TopRecepty.cz

Jahodovotvarohové pokušení

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/myXr