Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzená krkovice se staročeským zelím

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 10. 2010 17:42

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 510 kJ / 839 kcal
Bílkoviny5,46 g
Tuky84,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy12,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irule Irule

30. 9. 2015 07:22

Jana Remkova::-8:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 9. 2015 23:15

Irule: Díky jsi zlato :-)

Irule Irule

29. 9. 2015 21:09

Jani skvělé, posílám foto ;-):yes::-p:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 10. 2010 13:28

yanull :-)):-D:yes:

yanull yanull

5. 10. 2010 13:20

Jani, zelí a uzené můžu teplé i studené :-p;-):yes: +13

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 10. 2010 23:35

Danko, díky moc;-)

Sodovka Sodovka

2. 10. 2010 22:23

Hlávkové zelí takhle upravené miluji. :-p I když jsem masová, ale k dušenému hlávkovému zelí nepotřebuji ani maso. Stačí kousek a zelíčko polít výpekem. :-p. Příště k zelíčku upeču uzené na které se chystám již delší dobu. Vždy ho sníme dřív, než ho stihnu upéct. Jani, posílám +11 :-p :yes:

lemarti

2. 10. 2010 10:48

Jani zítra,udělám masíko nakoupeno tak udělám i houskový knedlík:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 10. 2010 09:35

Leni, kdysi jsem uzené dělala jen v páře, pak jsem u někoho viděla ho péct. Nemá chybu!! jen je lépe ho nesolit, protože tím pečením je jakoby slanější. Pak raději přisolit až u konzumace, ale většinou fakt není třeba. A s tou uzenou paprikou, co mám od Isahu..:-*

Ivana79 Ivana79

2. 10. 2010 09:27

:yes:Hneď by som si dala:-pAle všetko mám doma,možno bude aj u nás zajtra:-)

lemarti

1. 10. 2010 20:55

Jani moc hezké masíko:-)a víš co?aspoň vím co ukuchtit o víkendu;-)+:yes:

mysulka mysulka

1. 10. 2010 20:06

:-pmňam;-)+1:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 10. 2010 19:47

Jani, tvůj muž, až bude v pořádku, tak mu to uvaříš, ne?;-) Já zbožňuji to zelí, žádné jiné mi tak nechutná. Dneska se mi ale nějak nepovedly fotky:-(.

pipre pipre

1. 10. 2010 19:28

Jani, ještěže to nevidí můj muž :-) Ale dělám podobně a je to moc dobré:yes::yes::yes:+3

Bibinka Bibinka

1. 10. 2010 18:40

Jani, ty zase dneska jedeš;-) a tohle je moc dobrá klasika, která nikdy neurazí a proto máš 2.bod:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: uzená vepřová krkovice recepty uzené maso se zelím uzená krkovice uzené se zelím moravské uzené se zelím uzená krkovička se zelím uzena krkovice recept recepty z krkovice uzene s bramborovym knedlikem a zelim uzená krkovička pecena uzena krkovice moravská krkovice uzená krkovice recepty moravské krkovice recept moravská uzená krkovice recept uzené s knedlíkem a zelím uzené se zelím recept moravská krkovice recepty krkovice recepty pečená uzená krkovička

Suroviny: krkovice uzená, česnek, cibule, koření grilovací, sádlo, zelí hlávkové, slanina, cibule, sůl, kmín celý, ocet, cukr, mouka hladká

TopRecepty.cz

Uzená krkovice se staročeským zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z0GR