Uzená krkovice se staročeským zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,46 g |
Tuky | 84,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 12,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2015 07:22
Jana Remkova:
29. 9. 2015 23:15
Irule: Díky jsi zlato
29. 9. 2015 21:09
Jani skvělé, posílám foto
5. 10. 2010 13:28
yanull
5. 10. 2010 13:20
Jani, zelí a uzené můžu teplé i studené +13
2. 10. 2010 23:35
Danko, díky moc
2. 10. 2010 22:23
Hlávkové zelí takhle upravené miluji. I když jsem masová, ale k dušenému hlávkovému zelí nepotřebuji ani maso. Stačí kousek a zelíčko polít výpekem. . Příště k zelíčku upeču uzené na které se chystám již delší dobu. Vždy ho sníme dřív, než ho stihnu upéct. Jani, posílám +11
2. 10. 2010 10:48
Jani zítra,udělám masíko nakoupeno tak udělám i houskový knedlík
2. 10. 2010 09:35
Leni, kdysi jsem uzené dělala jen v páře, pak jsem u někoho viděla ho péct. Nemá chybu!! jen je lépe ho nesolit, protože tím pečením je jakoby slanější. Pak raději přisolit až u konzumace, ale většinou fakt není třeba. A s tou uzenou paprikou, co mám od Isahu..
2. 10. 2010 09:27
Hneď by som si dalaAle všetko mám doma,možno bude aj u nás zajtra
1. 10. 2010 20:55
Jani moc hezké masíkoa víš co?aspoň vím co ukuchtit o víkendu+
1. 10. 2010 20:06
mňam+1
1. 10. 2010 19:47
Jani, tvůj muž, až bude v pořádku, tak mu to uvaříš, ne? Já zbožňuji to zelí, žádné jiné mi tak nechutná. Dneska se mi ale nějak nepovedly fotky.
1. 10. 2010 19:28
Jani, ještěže to nevidí můj muž Ale dělám podobně a je to moc dobré+3
1. 10. 2010 18:40
Jani, ty zase dneska jedeš a tohle je moc dobrá klasika, která nikdy neurazí a proto máš 2.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 8 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 11 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 40 minutami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 1 hodinou
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 2 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 2 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 4 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 4 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 6 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 7 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: uzená vepřová krkovice recepty uzené maso se zelím uzená krkovice uzené se zelím moravské uzené se zelím uzená krkovička se zelím uzena krkovice recept recepty z krkovice uzene s bramborovym knedlikem a zelim uzená krkovička pecena uzena krkovice moravská krkovice uzená krkovice recepty moravské krkovice recept moravská uzená krkovice recept uzené s knedlíkem a zelím uzené se zelím recept moravská krkovice recepty krkovice recepty pečená uzená krkovička
Suroviny: krkovice uzená, česnek, cibule, koření grilovací, sádlo, zelí hlávkové, slanina, cibule, sůl, kmín celý, ocet, cukr, mouka hladká
Uzená krkovice se staročeským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0GR
16 názorů