Srnčí guláš na červeném víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 055 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,40 g |
Tuky | 2,94 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 329 mg |
Sodík | 513 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 40,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Improvizovala jsem a zapomněla jsem přidat česnek, se kterým vždycky počítám. Musím říct, že tam vůbec nescházel, asi by se ty chutě a vůně tloukly.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2015 09:39
Ivulala: Tak to jsem moc ráda, že jste si pochutnali. Děkuju!
22. 1. 2015 11:18
Naprosto výborný gulášek přidala jsem jednu sušenou nadrobno nakrájenou chilli papričku bodík letí
23. 5. 2014 10:55
Kvalitní maso na srnčí guláš můžete zakoupit na eshopu firmy Windsor Enterprise s.r.o.
www.ceska-zverina.cz
www.ceska-zverina.cz
15. 12. 2012 20:49
Ten má barvičku. Nádhera
15. 12. 2012 20:45
savlinka: i Tobě moc děkuji
15. 12. 2012 20:44
Bibinka: Jani, to je skvělé, že si vyzkoušela! Fotky máš krásné a hlavně, že chutnalo. . . Myslím, že vůbec nevadilo, že Ti chyběla jedna ingredience, vždyť fantazii se meze nekladou, já tak vařím taky. A moc děkuji.
15. 12. 2012 15:26
....
15. 12. 2012 15:07
Pajaja: Pajajko, guláš výbornej a to i přesto, že jsem ho udělala bez vína, které doma nebylo a byl z krku+kousek jako kližky, všechno jsme vylízali Bodíka jsem ti dala, tak dneska jen fotičku.....na talíři je taťuldova porce a protože knedlíků ze včerejška bylo málo, měli jsme 2 přílohy, ke knedlíkům ještě těstoviny.
12. 12. 2012 14:51
Pajaja: Pajajko, dneska večer jdu na něj a budu ho dělat v PH
Dám vědět, zítra na něj přijede návštěva, tak musí být úžasný
Dám vědět, zítra na něj přijede návštěva, tak musí být úžasný
5. 12. 2012 21:04
Vyzkoušeno, recept výborný. Místo mouky jsem zahustila chlebem a taky je to dobré
25. 8. 2012 10:31
Michal: Moc mě těší, že jsi vyzkoušel a chutnalo ti. . . Také děkuji za pochvalu.
21. 8. 2012 15:49
Zrovna jsem dojedl..opravdu delikatesa, přesně podle receptu....díky moc
4. 10. 2010 18:48
Pajajo tohle je parádní recept s krásnýma fotkama. A protože dělám skoro stejně, tak přidávám jistou boďku č. 3 a doporučuju dále. Je to opravdu výborné.
4. 10. 2010 18:09
Pajajo, ten tvůj recept mi nějak utekl, máš to nádherný, jistě je to i dobrý a ta barva šťávičky senzační(na ty já jsem zatížená). Jinak to bohužel nejde, než ti dát 2. bodaale dala bych jich i víc
3. 10. 2010 02:14
Srnčí guláš jsme včera dojedli, dělám ho dost podobně.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 1 hodinou
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 16 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 1 hodinou
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Další recepty
Tématické fráze: srnčí guláš srnčí na víně guláš recept srnčí kýta na červeném víně jeleni gulas na vine gulas na vine recepty z divočiny divočina na víně guláš srnci na cervenem vine srnčí kýta na víně srnčí guláš recept recepty divočina nejlepší srnčí guláš srnčí kýta recepty guláš z divočiny nejlepší recepty ze srnčího srnci maso recepty nejlepší jelení guláš divočina recepty
Suroviny: kýta srnčí, cibule, paprika sušená sladká, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, koření divočina, víno červené
Srnčí guláš na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8gl
17 názorů