Oblečené panenky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 796 kJ / 1 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,24 g |
Tuky | 30,93 g |
Vláknina | 14,92 g |
Cholesterol | 710 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 90,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čerpáno z knihy Vaření s Čirinou. Původní recept byl trochu nesrozumitelný a nepřesný, takže jsem ho upravila tak, aby se podle něj dalo snadno uvařit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2019 20:46
23. 2. 2019 14:34
14. 2. 2011 21:01
Bodík už koukám ode mně máš a fotku bohužel nemám, nějak jsem to nestihla nafotit.
3. 1. 2011 21:29
3. 1. 2011 21:23
3. 1. 2011 21:15
3. 1. 2011 17:17
3. 1. 2011 00:46
19. 10. 2010 14:04
19. 10. 2010 13:58
16. 10. 2010 07:18
15. 10. 2010 15:20
15. 10. 2010 13:04
15. 10. 2010 12:59
15. 10. 2010 12:57
Je to moc dobré, ovšem Líza mi vyčetla, proč prý je tam to maso, že jsem úplně zkazila bramborák... Tak jsem měla masa dvojitou porci, protože ona to nejlepší z toho vydloubala...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 20 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 11 minutami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 26 minutami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 51 minutami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 54 minutami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 1 hodinou
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 3 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hlíva je po žampionech druhá nejoblíbenější pěstovaná houba. Přinášíme šikovné nápady na její kuchyňské zpracování
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Další recepty
Tématické fráze: recepty z vepřové panenky recepty z panenky co uvařit z vepřové panenky vepřová panenka recepty recept panenka panenka recept recept na panenku panenka v bramboráku vepřová panenka vepřové maso recepty panenka recepty panenka maso recepty na panenku vepřová panenka v bramboráku co uvařit z panenky jak uvařit panenku recept z panenky jak uvarit veprovou panenku uvarit panenku veprove recepty
Suroviny: panenka vepřová, brambory, vejce, česnek, mouka hladká, majoránka, pepř, sůl, olej
Oblečené panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZvV
17 názorů