Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové v kořeněné marinádě

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 55 min

55 min (55 min příprava)

6. 12. 2010 17:29

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie4 552 kJ / 1 088 kcal
Bílkoviny113,38 g
Tuky45,99 g
Vláknina19,45 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy48,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z mého psaného notesu odněkud opsaný- je to ostřejší, ale dobrý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

7. 12. 2010 11:20

:-p:yes: vypadá to jedle;-):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 12. 2010 01:03

:-p:yes::yes:

HankaPu HankaPu

6. 12. 2010 22:28

Bibi, to vypadá dobře:yes: mám bůček, takže ukládám a vyzkouším:yes::yes: +

Daniella O. Daniella O.

6. 12. 2010 21:37

Bibinko, me se to libi, ze je to vyborne nepochybuji. Prave me zaujala ta barva, posledni dobou manzel reklamuje, ze delam vsechno cervene, tak bude mit jinou barvicku....:-D:-D:-D. Navic jsme na ruzne omacky a stavicky....:-K

Bibinka Bibinka

6. 12. 2010 19:23

Daniellko, ono to jídlo moc krásně nevypadá, ale věř, že je to dobrý a má to velmi nevšední a zvláštní chuť;-)

Daniella O. Daniella O.

6. 12. 2010 18:20

Bibinko, vypada to skvele:yes::yes::yes:

michsamant

6. 12. 2010 18:11

:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: vepřové v marinádě marináda se solamylem marinada na bifteky marináda na vepřové maso marináda na vepřový bůček maso v marinádě vepřové maso recepty veprove recepty recept - vepřový biftek v marinádě pikantni veř žebirka marinada na maso se solamylem veprove se solamylem marináda na bifteky marinada na biftek ostřejší marináda vepřové maso v marinádě bifteky v marinádě recept z bučku recepty marinady veprove maso kořeněný bůček

Suroviny: maso vepřové, cibule, olej, jíška světlá instantní, cibule, česnek, koriandr, zázvor, kmín drcený, pepř, ocet, citron, olej, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové v kořeněné marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jnYz