Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečeně na tymiánu

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 12. 2010 15:28

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 305 kJ / 1 507 kcal
Bílkoviny242,00 g
Tuky58,00 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 1,28 g
Sůl3,00 g
Sacharidy4,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

18. 12. 2010 01:32

Elizo, je to tak :-) sice to není křehké jako šťavnatá krkovička, maso trochu sušší je, ale to je prostě kotleta vždycky :-) Taky ji používám velmi málo, raději krkovičku či plecko...ale tahle se na mě tak krásně smála na tom pultu :-8:-8:-8:-D no nech ji tam :-8:-O:-D

Eliza Eliza

13. 12. 2010 11:06

Tohle je taky luxusní...:-p Předpokládám, že se díky pečení v alobalu maso nevysuší, je to tak? Moc pečeni nedělám, byla vždy suchá, ale tahle se mi líbí, i s tou kratší dobou pečení. Už se těším...:-p

MajkaM

13. 12. 2010 09:54

Vypadá to dost dobře. Já tymián ráda používám a navíc mám domácí, který je voňavější. Udělám v neděli, budou u nás děcka a přemýšlela jsem nad něčím novým a jednoduchým. Určitě bude s bramborovou kaší.

isindy isindy

12. 12. 2010 18:44

Jahodo, taky jsem se bála, že to bude málo, ale těch 200°C je docela dost a stačilo to - ta pečeně byla tak 10cm průměr max, nebyla moc vysoká :-) kaši bych si taky dala, ale nebyli lidi, kteří by došli pro brambory :-8:-8:-8 a hranolky dělám jen nasucho na plechu v troubě, aspoň trochu menší "zlo" ;-)

jahoda jahoda

12. 12. 2010 18:12

Masíčko vypadá teda hodně lahodně, já už k tomu vidím bramborovou kaši:-p, u nás jsem hranolky úplně odbourala.
Jen se mi zdá 30 min. péct maso vcelku dost málo, ale v alobale jsem ještě nezkoušela. Nu což, uložím a vyzkouším;-):-K
Pěkný recept:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 12. 2010 17:25

to mne láká,je to takové sváteční:-p+1:yes:;-)

spagetka spagetka

12. 12. 2010 17:19

:-p:-p:yes::yes:

Jana Pá

12. 12. 2010 16:11

;-):-p:yes:

HankaPu HankaPu

12. 12. 2010 15:44

Nádhera:yes::yes::yes: +

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 12. 2010 15:32

Teda ty fotky jsou nádherně šťavnaté:-p:-*Musí to být dobrota;-)+1:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprova pecene veprova pecene recepty veprova pecene recept vepřové maso na tymiánu vepřové na tymiánu recepty z veprove pecene šťavnatá vepřová pečeně vepřová pečeně s tymiánem recept vepřová pečeně veprova pecene v alobalu vepřová panenka na tymiánu vepřová pečeně s kostí recept vepřová pečeně bez kosti recept pečeně na tymiánu svatecni veprova pecene veprova pecene bez kosti recepty recept na vepřovou pečení babicovy dobroty recepty 12.12.2010 vepřové maso recepty vepřové pečeně

Suroviny: pečeně vepřová, olej olivový, sůl, pepř, párek debrecínský, tymián

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně na tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/92p8