Ďábelské brambory
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 857 kJ / 1 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,50 g |
Tuky | 84,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 81,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Máme-li rádi jídlo ostřejší, můžeme před dokončením a dle chuti použít směs ďábelského koření.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 12. 2010 00:07
Vůči těm mnoha zapékaných bramborách, co zde na Topkách jsou, je to příjemná změna.
Rychlé a vypadá to i hodně jedle
Je to dobrý nápad, když zůstanou vařené brambory z oběda. Já je většinou jen osmahnu na másle s česnekem, pepřem a nějakou zelenou natí. Ale tento nápad se mi líbí
Rychlé a vypadá to i hodně jedle
Je to dobrý nápad, když zůstanou vařené brambory z oběda. Já je většinou jen osmahnu na másle s česnekem, pepřem a nějakou zelenou natí. Ale tento nápad se mi líbí
21. 12. 2010 16:49
hmmm, po té cukrové lavině to je příjemná bašta
21. 12. 2010 16:45
Bramborové recepty vítám!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 20 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 53 minutami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 1 hodinou
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 3 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 14 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 14 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Náš život s celiakií aneb O hledání těch nejlepších palačinek pro Áňu. Tyhle pohankové to vyhrály na celé čáře
Další recepty
Tématické fráze: míchané brambory co s uvařenými brambory co s uvařenýma bramborama co s uvařenými brambory recept brambory recepty co s uvarenyma brambory dˇábelské brambory libeček a brambory zapečené ďábelské brambory brambory libeček cochane brambory co uvari z brambor co z uvařenyma brambory co s uvařenýma brambor michane brambory recept dábeslké brambory libecek na brambory libeček brambory libecek do brambor brambory klobása zelenina
Suroviny: brambory, mrkev, petržel, paprika, pórek, libeček, kmín celý, slanina anglická, klobása pikantní, sádlo, sůl, nať petrželová
Ďábelské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/09EN
3 názory