Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí plec na smetaně

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba tepelné úpravy: 120 min

120 min (120 min tepelná úprava)

29. 12. 2010 14:42

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 054 kJ / 6 227 kcal
Bílkoviny322,21 g
Tuky528,77 g
Vláknina14,18 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 7,98 g
Sůl19,92 g
Sacharidy38,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zeleniny je tam záměrně málo, aby vynikla chuť smetany a koření.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

31. 10. 2021 12:01

1*****Manžel moc chválil, až 3 x a já taky. Určitě jsem nedělala naposled, Moc dobrý recept , fantastická omáčka, a jeden z mála, který asi vyjde z jakéhokoliv dobrého masa. <3<3<3

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

31. 10. 2021 12:01

Colombo65: Teď jsem dodělala tu vaši omáčku, maso mám ještě v alobalu, ochutnala a vrněla blahem, manžela jsem ubezpečila, že si dnes opravdu pochutná, jak se motal po kuchyni. <3
Opravdu se dnes těším na oběd ! Dělám k tomu kynuté bramborové krokety ........ Díky za recept Odfotím, pošlu foto!

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

30. 10. 2021 11:30

:-* Já mám v marinádě od včera večera. Doufám, že to bude dobré, fotečku přidám!:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

24. 10. 2021 20:55

Poula: Cibuli dáš, až se ti opeče zelenina, do té pánve a doopékáš ! Maso je potřeba po upečení a vyjmutí z pekáče zabalit do alobalu, než uděláš omáčku, jinak se ti osuší a stvrdne. Vytři napečenou šťávu z masa, z boků pekáčku do omáčky! Maso rozbal a vlož do omáčky, prohřej, vyber a nakrájej.

Poula

24. 10. 2021 11:15

Recept je trochu chaotickej, třeba cibule v receptu je napsaná ale kam s ní ? Tak jsem si postup trošku upravila a uvidíme.

Pajaska Pajaska

5. 1. 2011 13:41

No tak sem s tím,teda že já neznám žádného myslivce.;-( Pěkná fotka a musí to chutnat tedy.:yes::yes::yes::-p

Colombo65 Colombo65

4. 1. 2011 18:41

:-8:-8:-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 1. 2011 18:37

Měli jsme chuť na nějakou dobrou "divočinku"ale kance jsem nesehnala:-/V neděli jsem naložila h.zadní,ale jinak vše podle tohoto receptu:-8Moc nám chutnalo:-p,bodík už byl udělen,tak jen přidávám foto z dnešního obědu;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 12. 2010 17:22

;-)Tak to ano:-))já mám takový vzorek vytištěný na tvarohu,když jej dělám doma;-):-D

Colombo65 Colombo65

29. 12. 2010 16:46

Mřížkování je od výroby - to já neee!:-D:-D:-D

Jenny

29. 12. 2010 16:42

:yes::-K:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 12. 2010 16:40

:-p+2:yes:Ottíku a máš na knedlíku takové hezké mřížkování;-):-))

Ivana Ch

29. 12. 2010 15:01

Kančí na smetaně znám v trochu jiné úpravě, ale máme ho mooc rádi. Vzhledem k tomu že jsme celá rodina a veškeré příbuzenstvo lesáci a myslivci, tak se dá říct že kančího masa míváme někdy docela dost.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kanec na smetaně kančí maso na smetaně kančí kýta na smetaně divočák na smetaně kančí svíčková na smetane kančí plec úprava kančího masa kančí recepty kančí maso kanci plec recepty kanci plec recept kanec recepty kančí kančí plecko recepty naložení kančiho masa recepty na kančí plec recept na kanci plec recepty z kance recepty kanci maso recepty z kančiho masa

Suroviny: plec kančí, petržel, mrkev, celer, cibule, smetana sladká, špek uzený, máslo, tymián, jalovec, rozmarýn, sůl hrubá, olej

TopRecepty.cz

Kančí plec na smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YMXA