Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadívaná dýně

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 11. 2010 20:02

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 910 kJ / 696 kcal
Bílkoviny56,76 g
Tuky37,87 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 2,11 g
Sůl5,21 g
Sacharidy30,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Dužinu z tekvice je možné využiť tiež: http://www.toprecepty.sk/recept/2187-falosny-hov%C...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

7. 4. 2011 18:48

Kamila: myslím, že to bude tým, že od zberu uplynula dosť veľká doba. (tipujem...)
Som rada, že chutilo.

Kamila

7. 4. 2011 18:39

Tak jsme právě dojedli, náplň je skvostná, vynikající! Nevím jen, kde jsem udělala chybu, ale šlupka mi nezměkla dostatečně, takže jsme ji museli odkrajovat, ale jinak dobrota! Asi zkusím příště dýl předpéct... :yes:

tejaja tejaja

16. 11. 2010 08:14

Plníme tekvice, ale nie tieto oranžové, ale klasické dlhé s bledou šupkou http://www.toprecepty.cz/recept/2232-plnena-tykev/.
Skúsim sa pozrieť, či nenájdem ešte niekde tekvicu oranžovú a vyskúšam. ;-):yes:

Tanicka Tanicka

16. 11. 2010 01:40

Moc hezký recept, poradí mi někdo, kde v Praze sehnat tuto máslovou dýni? Je prý ještě lepší než Hokkaido, ale v žádném obchodě jsem ji neviděla..

mysulka mysulka

15. 11. 2010 21:48

:-p moc pěkné:yes::-K

magdalenka magdalenka

15. 11. 2010 21:22

A v tej úzkej časti - krku, nie sú semiačka, s tou čaťou sa dá extra kúzliť...najlepšia je iba tak, pečená...sladká...

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2010 21:17

No, tak ne, že bych ji nikdy neviděla, ale osobně jsem ji nikdy nepoužívala.;-)

dajens dajens

15. 11. 2010 21:16

To vypadá skvěle :yes:

magdalenka magdalenka

15. 11. 2010 21:12

Jani, ja kupujem iba tú maslovú - tá má tenku šupu, dá sa jesť bez problémov. Ostatné dýně nepoznám, nemám s nimi skúsenosti, nevarila som, nepiekla...(pridám foto hore - teda tej tekvice)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2010 21:08

Magdi, to nemá chybu. Já dýni jen zavařuji, nebo jsem zkoušela tu marmeládu. Takhle jsem ji ještě neupravovala a asi by to ani nešlo z těch obrů, co pěstujeme:-D. Ale dá se koupit, supermarkety nabízejí všemožné druhy. K tomu se asi nedává žádná příloha, že? Ta hrubá slupka pečením změkne?

magdalenka magdalenka

15. 11. 2010 20:36

Žižu, ale myslím, že už je koniec, už ma ťažko niečo nenapadne...;-)

zizala zizala (moderátorka)

15. 11. 2010 20:26

:-D Když jsem viděla obrázek a název, ani jsem nemusela hádat autorku;-):-p:yes:

ivulinka ivulinka

15. 11. 2010 20:25

:-p:yes:

magdalenka magdalenka

15. 11. 2010 20:11

Môžem ti poslať...
A skúsim si vybaviť v obchode zľavu na tú tekvicu - za propagáciu tejto zeleniny. Beztak mám dojem, že ju kupujem iba ja...:-D

maris maris

15. 11. 2010 20:05

Magdalenko, já snad budu muset kvůli Tobě jet zítra na trh a koupit dýni:yes::-)+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plnena maslova dyne máslová dýně plněná recepty z dyně obecná dýně druhy foto máslová dýně recept máslová dýně recepty plněná dýně marmeláda z máslové dýně vydlabané dýně obrázky dyně obecná recepty recepty z dyne máslová dýně marmeláda druhy dýní foto co se dá uvařit z dýně máslová dýně plnena recepty máslová dýně dýně recepty nadívaná tykev recept dyně dyne obecná top recepty

Suroviny: tykev, česnek, cibule, pepř černý, žampióny, olej, sýr, vejce, nať petrželová

TopRecepty.cz

Nadívaná dýně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oyM3