Kuře na víně, houbách a zelenině
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 834 kJ / 916 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,05 g |
Tuky | 44,40 g |
Vláknina | 58,90 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 47,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 11. 2010 12:44
Ibi, jestliže se ti ty jmenované fotky jednotlivých surovin taky zdají hloupé (jak píšeš), můžeš je lehce vymazat
20. 11. 2010 12:35
Aničko, Ty se nemáš proč omlouvat, já jenom žertovala, to se stáva i mne. Ješte jednou dekuji za krásne foto, to já se omlouvám, že k vuli mým hloupým fotkám, je až na samém konci. Ale jsem moc ráda, že Vám chutnalo, a zvlášť dekuju za hezké hodnocení
20. 11. 2010 11:11
Moc se omlouvámnebylo to úmyslnébodík jsem teď dodala
20. 11. 2010 10:43
Dakujem za bodíky a cenné pripomienky k fotografiám
20. 11. 2010 09:18
Souhlasím s Amirou a dalšími ohledně fotek. Ano, kdyby na fotkách byl nafocen postup dělání mrkvových kuliček a specifický způsob krájení brambor jako názorná ukázka, bylo by to přínosné. Z tohoto "fotopostupu" mám silný dojem podceňování inteligence ostatních uživatelů.
19. 11. 2010 23:30
Ibi, ako by si nevedela, o čom je reč. Nikto nie je unesený z fotografií očistených zemiakov, alebo kuracieho stehna. Alebo napr. fotografia rozklepnutých vajec, potom fotka rozšľahaných vajec, nakrájaných rohlíkov a pod...http://www.toprecepty.cz/recept/15953-vidensky-kne...
Samozrejme, nikto ti pridávanie nemôže zakázať, dokonca niekto ti radí "len vkladaj kolko sa zmesti".
Recept je fajn, ale prezeranie fotiek zemiakov alebo mrkvy mňa osobne nebaví (podľa nižších vyjadrení aj viacerých) a môže sa stať, že pekná Aničkina fotka mi unikne.
Samozrejme, nikto ti pridávanie nemôže zakázať, dokonca niekto ti radí "len vkladaj kolko sa zmesti".
Recept je fajn, ale prezeranie fotiek zemiakov alebo mrkvy mňa osobne nebaví (podľa nižších vyjadrení aj viacerých) a môže sa stať, že pekná Aničkina fotka mi unikne.
19. 11. 2010 22:21
Ba čo viac, ani ten ošarpaný hrniec so zemiakmi sa mi nepáči...
19. 11. 2010 22:19
Meszarosovabolya (Ibolya Mészárosová) - keď ma oslovuješ, používaj láskavo môj nick v správnom tvare. Rovnako ako aj ty si môžeš vkladať svoje fotografie, tak aj ja si môžem písať slušnou formou svoje komentáre, čo aj mienim robiť či sa ti to páči alebo nie. A tvoje fotografie mrkvi a zemiakov sa mi naozaj nepáčia.
19. 11. 2010 21:34
dadule, spíš se zamysli ty nad sebou, hlavne, když se podíváš do svých statistik
19. 11. 2010 21:19
Ibolyo, tvoje fotky jsou opravdu nudné a opravdu nás nezajímají, talířek se zeleninou, se žampiony, kuřecím stehnem....no je ti to zapotřebí? Zamysli se nad sebou, prosím
19. 11. 2010 21:13
Amira, ospravedlňujem sa, nie som Ceška, ide o "bílý pepr"
19. 11. 2010 21:06
Iby, ale moje komentáře přece byly k receptu. Už jenom proto, že jsem měla dotaz na "bílé koření" a že fotky jsou nedílnou součástí receptu.
A tím "bílým kořením" myslíš "bílý pepř" nebo opravdu "bílé koření" - toto je jediné, které jsem jako "bílé koření" našla http://www.asiafood.cz/bile-ko%C3%B8eni-50-g-p-971....
A tím "bílým kořením" myslíš "bílý pepř" nebo opravdu "bílé koření" - toto je jediné, které jsem jako "bílé koření" našla http://www.asiafood.cz/bile-ko%C3%B8eni-50-g-p-971....
19. 11. 2010 20:57
Amira, zemiaky "cocotte" sú v recepte popísané, aj guličky z mrkvy, ak budem variť najbližšie doplním fotky a biele korenie sa po česky volá bílé korení a k samotnému receptu otázku nemáš? Rada zodpoviem
19. 11. 2010 20:56
A kdyby jsi vyfotila místo mrkve vcelku postup, jak vykrajuješ kuličky jinak, než vykrajovátkem, to by byl ten postup, o kterém se tady píše a určitě by to bylo oceněno.
19. 11. 2010 20:53
Bettyna, prečítaj si celý recept a potom komentuj v kontexte, dakujem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 4 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 17 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 15 minutami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 3 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 5 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 5 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 7 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: kuře na víně kuře na zelenině a víně kuřecí stehno na víně a houbách kure na vine s houbami kuře na víně a zelenině kuře na zelenině s houbami kuře na žampionech s rýží pečené kuře v v hrnci cocotte stehno na víně a houbach kuře na zelenině a žampionech kuřecí stehne, brambory, houby kuře ba houbách kuře na špeku a víně sampion houba ibolya meszarosova stehno na víně a houbach recept na vařené kuře na víně kuře na na houbach pečené kuře la cocotte kuře na víně se zeleninou
Suroviny: kuře, sůl, pepř bílý mletý, voda, olej, máslo, mrkev, celer řapíkatý, cibulka jarní, houby, slanina uzená, mouka hladká, víno bílé suché
Kuře na víně, houbách a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq2v
32 názorů