Knedlo, vepřo, zelo v pomalém hrnci
S pomocí pomalého hrnce můžete téměř bez práce uvařit spoustu skvělých pokrmů. Třeba ostřílenou českou klasiku, vepřo knedlo zelo, které chutná snad každému a perfektně se hodí k nedělnímu obědu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 477 kJ / 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,60 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 2. 2011 13:40
Myslím si, že se jedná o dietní úpravu, o racionální stravu, takže to každému chutnat nemusí. Kde není tuk není chuť, to je známá věc. Tuk je vlastně "zvýrazňovač" chuti. Takže jsem dal plusový bodík i když pomalý hrnec nevlastním.
19. 6. 2009 07:49
Ušlo to jedla sem lepší
19. 5. 2009 17:55
To není vařené maso,ale pomalené - velice chutné a co do knedlíku mě se zdá,že je to jedno - já sním jenom jeden
15. 9. 2008 18:40
Teda dievčatá, neviem prečo má byť knedlíkov párny počet, ale z estetického a výtvarného hľadiska má byť všetko v nepárnom počte, inak sa to nedá esteticky usporiadať, nevyzerá to dobre. Takže ja vždy nepárny počet
15. 9. 2008 17:01
Tak to slyším poprvé v životě,že knedlíků má být vždy sudý počet.
12. 9. 2008 14:24
Tento recept jsem dělala ,je to oběd z jednoho hrce vše se tam dá ,já dám i ty brambory a nic nezahušťuji oni si to udělají samy.Dávám to do tlakového hrnce a je moc dobré.
1. 7. 2008 20:16
Vypadá to velice dietně,určitě vyskouším i když vařený maso??? ale není to špatný nápad.Vyzkouším a oznámkuji.K obrázku bych chtěl říci že knedliků by měl být vždy sudý počet.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Banana split
Přidáno před 20 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 3 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 4 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 4 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 7 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 7 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 10 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 10 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 11 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 12 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí
Přílohy 100 x jinak: Jak chutná koprovka se svítkem, ryba na zelí nebo králík se slanou krupicovou kaší?
Jak nakrájet zelí jako v restauraci. Obdobně zpracujete i kapustu
Další recepty
Tématické fráze: pomalý hrnec recepty knedlo zelo varime v pomalem hrnci knedlo zelo recept vepřo zelo vepřo-knedlo-zelo vepřo,knedlo,zelo tlakový hrnec recepty knedlo,vepro,zelo vepřové výpečky v pomalem hrnci vaříme v tlakovém hrnci knedlo vepřová krkovice v pomalém hrnci knedlo,zelo,vepřo výpečky v pomalém hrnci vepro pomalý hrnec recepty na knedlíky vaření v pomalém hrnci recepty pomaly hrnec knedlo-zelo-vepřo
Suroviny: maso vepřové, zelí, koření grilovací, sůl, kmín celý, brambory, jablko
Knedlo, vepřo, zelo v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Knz
7 názorů