Alsaský šugrut
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 545 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,30 g |
Tuky | 255,39 g |
Vláknina | 58,36 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 12,87 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 219,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 4. 2016 19:21
10. 4. 2016 19:04
10. 4. 2016 18:26
23. 11. 2010 20:08
4. 3. 2010 13:10
4. 3. 2010 12:57
9. 9. 2009 13:09
6. 7. 2009 22:23
6. 7. 2009 21:24
6. 7. 2009 19:45
3. 10. 2008 19:23
1. 7. 2008 18:32
21. 4. 2008 19:57
21. 4. 2008 16:15
21. 4. 2008 16:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 12 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Právě bylo uvařeno:
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 30 minutami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 32 minutami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 2 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 2 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 4 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 5 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 5 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Agatha Christie: Slavná spisovatelka ráda jedla, šlehačku konzumovala po litrech a na velikost porcí musel dohlížet komorník
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: co k večeři alsaský hrnec jak se vaří brambory alsaske zeli ekucharka.cz co uvarit k veceri alsaské brambory ekuchařka video recepty jak vařit zelí jak uvarit parky litinový hrnec recepty jak se vaří párky co vařit k večeři jak se vaří zelí jak uvařit zelňačku co vařit litinové hrnce jak se vari zelnacka co uvarit z brambor jak vařit párky
Suroviny: zelí kysané, cibule, brambory, slanina anglická, klobása, maso uzené, párky, víno bílé, koření hřebíček, koriandr, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, česnek
Alsaský šugrut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WDX
17 názorů