Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roláda z kuřecích prsou v pečícím papíru

Hodnocení receptu je 5,0 (36×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 1. 2011 18:03

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 197 kJ / 1 959 kcal
Bílkoviny319,47 g
Tuky30,96 g
Vláknina14,65 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 1,82 g
Sůl4,39 g
Sacharidy94,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Chutí teplá aj studená, za studena sa lepšie krája. Robievam ako súčasť studeného pohostenia.

Mäso je šťavnaté a nevysušené.

Samozrejme, je možné dať hocijakú obľúbenú náplň, chcela som hlavne poukázať na pečenie mäsa v papieri.

Pozn.

V peč. papieri pečiem aj roládu z vykosteného celého kurčaťa - aj s kožou. Vtedy ku koncu pečenia rozstrihnem papier, aby kožička chytila farbu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

11. 6. 2017 11:32

Zdenka1: papier na pečenie je "zázrak". Som rada, že som ťa inšpirovala.:-K

Zdenka1

11. 6. 2017 11:02

Roládka je vynikající<3. Místo kuřecích prsou jsem použila vykostěné kuře. Maso jsem pokladla tenkými plátky anglické slaniny a petrželku jsem zaměnila za medvědí česnek. Zvlášť oceňuji nápad zabalit roládu do pečícího papíru:yes::yes::yes:. Maso není vysušené a odpadne stahování provázkem. Opravdu nápad k nezaplacení a moc za tuto vychytávku děkuji:yes:

magdalenka magdalenka

11. 3. 2012 14:11

rebeka: popri tvojej roláde je moja taká popoluška...ja som chcela poukázať na to pečenie v papieri.
Peknú nedeľu!

rebeka rebeka

11. 3. 2012 13:56

super vychytávka:yes::yes: moc za ni děkuji.. to se bude hodit:yes:
tvoje roládička je moc pivedená:-p:yes::yes::-):-K

magdalenka magdalenka

20. 3. 2011 21:15

ďakujem...

vladi vladi

18. 3. 2011 15:07

:-pkrásná roládka-také by mě nenapadlo zabalit masko do pečícího papíru- také jej používám skoro pod veškěré pečení i na přikrytí - když se mi zdá že to "moc peče " ze shora, ale zabalit - vyzkouším - dobrý nápad.posílám bodíky:yes::yes:

mysulka mysulka

20. 1. 2011 11:32

:-p:yes: to je krása:yes::-K

Iriska Iriska

18. 1. 2011 15:53

To je nádhera :yes::yes:+

magdalenka magdalenka

18. 1. 2011 14:43

Mirečko! Huby daj hocijaké, je to úplne jedno, dávam aké mám, aj lesné alebo hlivu. V tomto prípade rohlíky nerozdrvím - preto prilievam mlieko, vodu opatrne, po častiach - keď sa časť vcucne, aby som zachovala "kresbu" rohlíkov. Je dobré pridať čerstvú petržlenovú vňať a nešetriť s ňou, podčiarkne arómu húb.

V alobale som toto nepiekla, predpokladám, že ten treba potrieť olejom, kvôli pripaľovaniu. Odkedy som objavila papier na pečenie, som ním nadšená a dávam ho skoro pod všetko, zapekané pokrmy, pečená zelenina, mäso...aj ak niečo zapekám v pekáčku a zdá sa mi, že sa to trochu zhora pripaľuje - peč. papier pohúžvam, strčím pod vodovodný kohútik, navlhčím, potom je ohybný a položím na pečenú vec.
Ďakujem za záujem!

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 1. 2011 11:40

Eli, ani já ne!:-O Magdi, super, vypadá to moc hezky:-p:yes:

Eliza Eliza

18. 1. 2011 11:29

Přiznám se, že v papíru jsem ještě nic nepekla (na papíru ano, ale V ne...), tak ráda vyzkouším.
Hezký a zajímavý recept. +:yes::-p

Dana61

18. 1. 2011 11:21

Magdalenko, báječná kombinace roládky - dělám skoro stejně, je to mňamka:-D:yes: Pečící papír strkám již i pod zapečené těstoviny, ale na roládku jsem ještě nepoužila - takže příště tak učiním:-D

martina 72

18. 1. 2011 11:19

Tak tohle vypadá na velkou dobrotu:-O:yes:
Ten papír bude mít asi podobnou funkci jako alobal nebo ne:-?

mirca75 mirca75

18. 1. 2011 09:42

Magdalenko:-), kdyby mě díky nemoci prozatimně neopustily čich a chuť, tak bych snad cítila jak to voní a dokázala si představit i tu chuť:-8. Ta první fotka přímo vybízí k ochutnání:-p.
V papíru už jsem díky Tobě pekla a bylo to super:yes:.
Myslíš, že když použiju místo žampionů, směs lesních hub, že to hodně změním? A koukala jsem, že ty necháváš ty namočené rohlíky ve větších kusech - já je dost mělním -, je to jiné? Jo a přidáváš houbové koření? Děkuju:-K.

misza misza

18. 1. 2011 00:27

Pěkný receptík:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřeci roláda z kuřecích prsou roláda z kuřecích prsou kuřecí rolada ve folii maso v pečicim papiru kuřecí roláda z prsou kuřecí roládky ve folii jak zabalit kuřecí roládu recepty z kuřecích prsou maso pečené v papíru kureci rolada maso v pečícím papíře pečení kuřecí rolády jak zabalit roladu kuřecí prsa vepřové měšce v pečícím papíře pečení masa ve folii jak zabalit masovou roládu kuřecí roláda pečení pečená kuřecí roláda maso na pečícím papíře

Suroviny: prsa kuřecí, žampióny, olej, cibule, ořech muškátový, rohlík, vejce, mléko, sůl, koření grilovací, pepř černý, nať petrželová

TopRecepty.cz

Roláda z kuřecích prsou v pečícím papíru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vjpm