Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí krk na jalovci a tymiánu

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

6. 3. 2011 13:37

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie14 152 kJ / 3 382 kcal
Bílkoviny232,48 g
Tuky269,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 660 mg
Sodík 5,25 g
Sůl13,10 g
Sacharidy6,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana Churanova

6. 3. 2011 23:18

Tak to já narozdíl od Bibinky někdy nevím co s ním(myslím s tím kančím),tak jsem ráda za každý nový recept.Tento vypadá báječně,takže samozřejmě +1:yes:

suslajda suslajda

6. 3. 2011 17:38

:-O:-D:yes:

Bibinka Bibinka

6. 3. 2011 15:32

Otíku, recept je moc pěkný, ale kde vzít toho kance že:-?:-D Dávám ti aspoň 3.bodík:yes:

spagetka spagetka

6. 3. 2011 14:37

Otíku, nápad dobrý, krk tu asi neseženu (ale ještě jsem to nezjišťovala, takže vlastně nikdy neříkej nikdy že jo :-D) a jinak -co ještě rozmarýn, bylo by to moc? :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kančí krk kančí krk recept krk z divočáka kanci krk recepty recept krk z divočaka divočak krk divočák na jalovci recept na kančí krk krk z divočáka recept recept kančí krk peceny kanci krk krk z divočáka recepty krk z kance recepty kančí krk peceny krk z divocaka kančí krk pečený kančí kýta na jalovci kančí maso na jalovci divočak krk recept recepty z kančího krku

Suroviny: maso kančí, cibule, špek uzený, tymián sušený, koření na zvěřinu, sůl hrubá, jalovec, olej

TopRecepty.cz

Kančí krk na jalovci a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gx79