Kadlíkovy první kynuté buchty
Suroviny
Porce: sežráno za víkend
Nutriční hodnoty
Energie | 22 999 kJ / 5 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,94 g |
Tuky | 258,48 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 655,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 5. 2012 06:15
Kadlíku,TY se chlub čímkoliv,perfektně mi zdviháš náladu
25. 4. 2011 00:00
Pajaja: já svoje první buchty pekla v 15 letech pro spolužáky, co drátkovali chmelnice. No a přišlo mi divné, proč by se do těsta na sladké měla dávat sůl. Nedala jsem, kluci sice všechno zbaštili (aspoň to teda tvrdili ), ale říkali, že byly nějaké divné...
9. 3. 2011 15:13
Téda, Kadliku, první a tak krásné buchty! Já ty svoje první vysypala do odpadkovýho koše. Tobě posílám zaslouženýho bodíka +
8. 3. 2011 22:09
Jahůdko, smekám a děkuju.... ale doopravdy. Já taky ten recept nenapsal proto, abych sbíral bodíky. Fakr jsem se chlubil, že měla dcera co baštit, když jsem ji nechal o víkendu samotnou, nic víc, nic míň....
8. 3. 2011 18:20
Kadlíku, chválím Tě, jsi šikulka, ale myslím, že jsi se mohl takto klidně pochlubit u jakéhokoli jiného receptu (jak píšeš, je jich tady už fakt spousta).
Samo sebou budu za zlou, ale ať. Vždyť je to pořád dokola. Být to někdo nový, neznalý věci, tak už je tady plno negativních komentíků, ale je to holt náš Kadlík, tak už se bodíky šplhají rychlostí blesku
Já si cením Tvých receptů např. vepř.konzervy, kterou jsem už o víkendu zkoušela, za ten Ti přidám bodík, jen co první otevřu, ale tady tedy ne, nebudu bodíkovat jen kvůli tomu, že jsi muž. O tom tento server podle mého názoru není.
A pokud se bude do mě někdo strefovat, dopředu píši, že reagovat nebudu.
Samo sebou budu za zlou, ale ať. Vždyť je to pořád dokola. Být to někdo nový, neznalý věci, tak už je tady plno negativních komentíků, ale je to holt náš Kadlík, tak už se bodíky šplhají rychlostí blesku
Já si cením Tvých receptů např. vepř.konzervy, kterou jsem už o víkendu zkoušela, za ten Ti přidám bodík, jen co první otevřu, ale tady tedy ne, nebudu bodíkovat jen kvůli tomu, že jsi muž. O tom tento server podle mého názoru není.
A pokud se bude do mě někdo strefovat, dopředu píši, že reagovat nebudu.
8. 3. 2011 16:43
8. 3. 2011 16:35
+12Vypadají nádherněTo by si "Honza" liboval,kdyby takové na cestu do světa vyfasoval
8. 3. 2011 16:32
8. 3. 2011 16:27
Kadlíku, každý chlap, který umí upéct kynuté buchty, je borec , proto za buchtičky dávám 10.bodíka
8. 3. 2011 15:06
Hned bych si jednu, dvě udloubla ke kafíčku.Jsou jak malované +
8. 3. 2011 14:31
mňam jsou krásné taky je chci vyzkoušet,tak děkuji za tip snad budou aspoň k jídlu,taky jsem je nikcy nepekla ....jsi šikula
8. 3. 2011 14:06
Kadlíku, kráááásně improvizuješ To já miluju a většinou jsou z toho ty nejlepší jídla a tvé buchty to jen dokazujou a jsi šikulka. Dávám ti 9.bodíka
8. 3. 2011 13:51
8. 3. 2011 13:32
Kadlíku, tak ty jsou skutečně krásné+1
8. 3. 2011 12:58
mňam, a kde máš čokoládu Kadlíku?
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 54 minutami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 18 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 32 minutami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 11 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 13 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Kalendář pečení - 3. adventní neděle: Přípravy vrcholí, ale čas odpočinku se blíží
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: makové buchty kynuté recept kynuté makové buchty kynuté buchty ze sádla makove buchty kynuté makové kynuté buchty makové buchty video kynuté buchty z hrube mouky kynutá maková buchta kynute buchty makove recepty kynuté makové buchty kynuté buchty z hladké mouky olivový olej do buchet kynuté buchty s povidly kynuté buchty na sádle kachní sádlo do buchet makové buchty kynuté recepty maková buchta kynutá buchty na kachnim sadle nejlepsi kynute makove buchty olivový olej do buchty
Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, mouka hrubá, máslo, tuk hera, sádlo, vejce, cukr, kvasnice, mléko plnotučné, sůl, cukr vanilkový, marmeláda, mouka
Kadlíkovy první kynuté buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvMJ
18 názorů