Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček v pečícím sáčku

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 3. 2011 23:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 077 kJ / 3 365 kcal
Bílkoviny148,64 g
Tuky297,45 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 607 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy21,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

dobrotynakazdyden.eu" target = "_blank">[ur...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vladimír

14. 12. 2013 15:21

pokud jste nejedli delikatesu ,tak si dejte do sáčku vepřové koleno bez kosti, grilovací koření,cca 90min pečeme a pak nechat dojít tak 20min. to je bašta.Koleno je měkkoučké,šťavnaté,kam se hrabe ovar.

petet

4. 5. 2011 07:17

Pečící sáček je výborná věc, vynikající jsou v něm kuřecí spodní stehýnka. Cca 15 min.před koncem pečení sáček rozříznu, aby maso chytlo křupavou kůrku. I krkovička se v něm krásně upekla. Dávám za 1 :yes::-8

janatka janatka

10. 3. 2011 13:32

U nás mají sáčky v drogerii.;-)Pekla jsem jen kuře zatím.Musí se to rozprostřít vedle sebe.Jinak to nebude mít tu kůrčičku,alespoň u nás tomu tak bylo.Manžel tvrdil,že mu to lépe chutná pečené bez sáčku.Já s dětmi jsme to zblajzly,ale je fakt,že jsme měla kuřecí stehýnka na sobě a ta spodní byla jen dušená,málo opečená.:-S

magdalenka magdalenka

9. 3. 2011 17:42

Taký pekný bůček light...:yes:

spagetka spagetka

9. 3. 2011 15:38

Kadlíku - pečící sáček spolehlivě v dobrém papírnictví, ale mívají to i v Kauflandu, jak jsou domácí potřeby a balicí věci jako alobal, pečící papíry atd
Já v tom plastikovém ještě taky nepekla, v papírovém to je super:yes:
sretti - chce to prostě vyndat opatrně a nehýbat s tím, dokud pára sama neuteče, ale máš pravdu - opařenina je horší jak spálenina:-(, hlavně to hojení;-(. Máš mít u sporáku třezalkový olej ;-);-)
Bůček nemá sice se zdravou výživou nic společného, ale když je tak dobrounký a křupavý, a vonííííí:-*:-*:-D:-D:yes:

Iriska Iriska

9. 3. 2011 15:17

Lojza (neregistrovaný/á)
Ale ten plastik se nejí :-!:-!:-!

Iriska Iriska

9. 3. 2011 15:16

Bůček pečený jakkoliv je dobrý :yes:+

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 3. 2011 11:20

:-p+5:yes:recept se mi líbí:yes:
pro JOSIFEK-kuře v papírovém sáčku dělávala i moje mamča,jen dávala do dvou sáčků.Já dělávám také,ale líp se propečou stehna,než celé kuře a opravdu je to dobrota:-p

Kadlik Kadlik

9. 3. 2011 11:15

Kde se to dá sehnat, ten pečící sáček????:-S Sice tomu nevěřím, ale zkusit bych to chtěl...

srettka

9. 3. 2011 10:04

taky jsem to zkoušela v pytliku...ale v závěrečné fázi mě nějak neposlechla pára, vyklouzla poněkud dřív a pěkně jsem se na ruce opařila:-/..horší, než se polít horkou vodou:-/
ale papání nebylo věru špatné...jen jsem jaksi pytlíkům verzus trouba, přestala nějak věřit;-)

popletko

9. 3. 2011 09:55

jen tak-mezi nama, kdyz uz jde o to zdravi, tak ten bucek by se nemel jest vubec ;-) :-D , a je uz zanedbatelne, jestli se pece primo, nebo v sacku .... ten sacek je tam nejmin zavadny :-D :yes:

Josifek

9. 3. 2011 06:20

Pro Lojzíka:
Tak zkus maso v papírovém sáčku.Dělám tak super kuře.Kuře osolím potřu olejem. Vložím do papírového sáčku, nafouknu a zavážu.Frknu to na plechu do el.trouby a počkám asi hoďinku.Sáček jen zčerná a ztvrdne jinak nic. Kuře je fantastické.:-p

Lojza

9. 3. 2011 01:33

Nádherný recept, zvlášť pro ty kdož mají rádi plastik. Ať mi nikdo neříká, že je tohle zdravé.

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 3. 2011 00:44

Jani, já jsem ten pytlík zatím zkoušela jen na kuřecí a bylo to skvělé. Teď jsou sáčky i na nějaká žebírka a kotlety se švestkama, tak časem postupně vyzkouším. Tvůj nápad s bůčkem se mi moc líbí.:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pečící sáček sáčky na pečení masa pečení v sáčku maso pečené v sáčku maso pečené v sáčku na pečení sáčky na pečení recepty sáčky na pečení pečení masa v sáčku sáček na pečení pečené maso v sáčku pečení v sáčku recepty pečící sáček recepty recept na vařený bůček v sáčku pečeme v sáčku sáček na pečení masa maso pečené v pečícím sáčku pečení masa v pečícím sáčku maso v sacku kuře v pečícím sáčku bůček

Suroviny: bůček, cibule, česnek, koření na pečené maso, paprika

TopRecepty.cz

Bůček v pečícím sáčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zB97