Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzené vepřové se špenátem a třapáči

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

15. 2. 2011 22:01

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 048 kJ / 251 kcal
Bílkoviny15,43 g
Tuky2,38 g
Vláknina24,69 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 165 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy34,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Asi sklidím výtky na použití směsi ze sáčku, ale jako inspirace na trochu jiné zpracování halušek (které lze samozřejmě připravit i domácí) snad tolik vadit nebude.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 8. 2013 12:12

Ivi, dovolím si přidat foto špenátu s pečenou krkovicí:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 2. 2011 00:02

Bože, že jsem tady lezla...:-S:yes:

rebeka rebeka

15. 2. 2011 23:00

jaképak výtky:-?:-?:-O a proč taky:-?kdo chce,ať udělá domácí;-)já tyhle"sáčkové"dělám(někdy)taky:-D:-D:-Da tenhle pokrm vypadá vážně mooc chutně;-):-8:yes::yes:
P.S.u nás taky ocásky nejsou...:-//
ale za to sahu:-Dnemůže,tak jí dávám bodííík:yes::yes::yes:

isindy isindy

15. 2. 2011 22:30

miszo, díky, opraveno (hodinky jako holinky - oboje se natahuje :-8;-):-D)

misza misza

15. 2. 2011 22:23

Ivčo, dělám taky tak:-O:-) Ty halušky jsou ke špenátu skvělé a ještě s uzeným:-p Paráda;-) Já používám halušky jen v prášku. Je to rychlejší a chutnají nám:-8 Bodík je tvůj. Nemá být v přípravě špenátu náhodou (přidáme zmrazený špenát)?;-) +3:yes:

Dana Churanova

15. 2. 2011 22:16

Tak ode mne určitě žádná výtka za ulehčení práce při vaření nepadne,protože skoro každý den musím vařit.Takže jsem ráda,že i recepty,kde se používá nějaký "polotovar" zde mají své místo.Ivčo,bod pro Tebe:-K:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 2. 2011 22:04

:-)Já jsem dnes dělala špenát s vepř.výpečky;-)Ale toto je parádička:-K:-*Škoda,že vepřové ocásky u nás nejsou;-(Každopádně za tuhle dobrotu první plusík putuje:-p+1:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzene maso se spenatem uzené se špenátem uzený se špenátem vepřové výpečky se špenátem jak připravit uzené ocásky uzené ocásky vepřové ocásky sos na uzené maso uzené výpečky pečené uzené maso se špenátem vepřové výpečky se špenátem recept uzeny ze spenatem uzený vepřový ocásek uzené maso se špenátem recept recept na vepřové výpečky sos ke špenátu uzené vepřové ocásky uzený ocásek sos k uzenemu masu sos z uzeného masa

Suroviny: maso uzené, cibule, česnek, špenát, cibule, olej, česnek, kmín celý, sůl, halušky v prášku

TopRecepty.cz

Uzené vepřové se špenátem a třapáči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M9YG