Jemná játrová paštiková pochoutka
Suroviny
Porce: Jidlo minim. na tyden a porce individualni
Nutriční hodnoty
Energie | 12 678 kJ / 3 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,91 g |
Tuky | 229,00 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 3,25 g |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,88 g |
Sacharidy | 56,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2011 21:58
Musím se přiznat, že jsem domácí paštiku ještě nikdy nedělala, protože mám z dětství nehezké vzpomínky. Jezdili jsme s rodiči na chalupu často za tmy a někdy se stalo, že jsme zajeli zajíce nebo i srnu a já jsem nenáviděla to jejich nadšení, že zabili lesní zvířátko ("bude maso" )...Dodnes mi je těch zvířat líto a při vzpomínce jsou mi rodiče zas tak nesympatičtí, jako tehdy. No a těšili se, že bude paštika... Nikdy jsem ji nevzala do pusy, stejně jako maso z králíků, se kterými jsme si hráli... Ale - když suroviny koupím, bude to něco jiného...takže ráda zkusím...
19. 2. 2011 19:44
Domácí paštika je delikatesa už jenom proto,že víme,co jíme
19. 2. 2011 18:37
Domácí paštika nikdy nezklame + bod
19. 2. 2011 17:47
Paštiky máme rádia tato je taky príma+6
19. 2. 2011 17:21
Jéé, to vypadá na dobrou paštiku!! Mńáám!! Já jsem paštiková a nedávno jsem dělala z drůbežích jater, jen nevím, jestli byla od jikotky, nebo Růži , ale byla vynikající
19. 2. 2011 17:10
ukládám a určitě vyzkouším
19. 2. 2011 17:05
ukládám, mám ráda paštiky
19. 2. 2011 17:01
Ivi, posílám ti prvního bodíka, protože domácí paštičky mám moc ráda.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Banana split
Přidáno před 13 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 4 minutami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 15 minutami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 2 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 2 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 4 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 5 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 6 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 6 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mini krtkovy dortíky: Drobná verze oblíbeného dezertu s jemným smetanovým krémem a banánem se rozplývá na jazyku
Časté chyby při výrobě a pečení jidášů: Které to jsou a jak se jich vyvarovat
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Další recepty
Tématické fráze: halloweenské pochoutky játrová paštika delikates recept pastikova forma retro paštiky paštikové formy játrová paštika jatrova pastika se slaninou posli recept jatrova pastika játrová paštika retro vepřová játrová domácí paštika recepty vynikajici játrová paštika pastikova omáčka jatrova paštika vepřova haloweenské pečivo játrová paštika za studena haloweenské pochoutky vetrnik delikatesa recept paštikové knedlíčky jak zjemnit játrovou paštiku recept na jemnou jatrovou pastiku
Suroviny: játra vepřová, slanina libová, slanina anglická, cibule, vejce, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, květ muškátový, koření kari, sádlo, voda
Jemná játrová paštiková pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvQP
8 názorů