Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Steak jak z moc drahé restaurace

Pokud máte kvalitní hovězí maso a zatoužíte po pravém steaku, nemusíte nutně navštívit restauraci. Podle tohoto receptu si můžete připravit steak tak, jak ho připravují ve špičkových restauracích. Kvalitní maso a náležitý postup přípravy vám zajistí stejný chuťový zážitek.

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

24. 2. 2011 02:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 368 kJ / 3 434 kcal
Bílkoviny245,17 g
Tuky135,43 g
Vláknina83,54 g
Cholesterol 711 mg
Sodík 643 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy250,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Black Angus svieckova je jedna z tych najdrahsich ale tato draha zakladna surovina vam garantuje uspech ako v drahej restauracii.

http://www.lidovky.cz/jak-pripravit-nejlepsi-steak...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petra

15. 1. 2015 21:39

Kde se tohle maso dá prosím sehnat?

karel kratky

19. 3. 2012 16:27

Corall+Emmy 30.9.2006:

Prominte, ale delat opravdovy biftek z rostence to neni to prave orechove.

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

25. 2. 2011 21:19

Ahoj Nonyo, u nas milujeme steaky a muj kamarad z Holandska me naucil delat steaky, my mame enrecotte,coz je skvele maso na steaky.

Mela jsem svuj postup na steaky a dneska me napadlo udelat po tvem zpusobu a zkusit v cem je rozdil muj a tvuj a reknu jedno,ode dneska delam tvuj postup.

Steak se kraji jako kdyz zanoris nuz do masla,je krasne mekky,stavnaty,ten muj byl Medium well jak milujeme.

Proste ode dneska delam tvuj postup.
Manzel cumel a pochvaloval si velmi.

JInak delam ejdnoduche steaky,drcenmy pepr,spetka soli, a u smazeni ol.olej a slunecnicovy olej,ma to lepsi chut.

Posilam bodika:-K

Colombo65 Colombo65

24. 2. 2011 17:54

Nádhera oku lahodící ;-);-);-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 2. 2011 16:00

:-p+14:yes:hezký recept a krásná fotka:-K

Nonya

24. 2. 2011 13:31

Dakujem, a s tymi steakmi je to zlozite su dve strany ,to ako napisal Vaclav :" Vrchol blaha" a ta druha : preboha co vidite na takom drahom polosurovom mase?;-)
PS;
Neodporucujem robit doma,(ked tak chodte najprv na radu k profikovi) velmi lahko sa to zacne dusit pri nespravnej teplote a ostane tvrde a vas porazi a skoda draheho masa,:-((
fantom ty nie :yes:

marcik marcik

24. 2. 2011 12:51

:-Kbodík beze slov:yes:

Bibinka Bibinka

24. 2. 2011 11:48

Nonyo, tvůj steak je krásný i lákavý a já ho nedělám už dlouho, co je svíčková tak drahá, klidně si ho odpustíme přesto, že ho umím, není to naše až tak velká parketa;-) Jóóó, tak kdyby mě na něj někdo pozval, tak to klidně;-)Ovšem za tvůj pěkný výtvor dávám 11.bodík:yes:

spagetka spagetka

24. 2. 2011 11:37

Stejka jsem doma už radši moc dlouho nedělala, taky z toho vznikla buď podrážka, nebo jsem to pak radši dodusila a tedy výsledek neměl se stejkem nic společného. V restauraci si ho dám ráda :-p:yes:

Aronoele Aronoele

24. 2. 2011 11:13

Pěkné :-8 já pracuju v restauraci a mám možnost svíčkovou z Anguse si koupit , ale většinou když mám na steak chuť, tak si ho dám od našich kuchařů... :-p Jinak tento vypadá fakt moc dobře, dala bych si hned:-8

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

24. 2. 2011 11:05

Milý příteli "Steak" je pro mne vrchol blaha a jak mohu tak si ho udělám a i dám v restauraci i když mi přijde cca na l40,§ až 220,- Kč. Je to na důchodce dost, ale 1x za měsíc si to dovolím a doma tak 2-3x za měsíc. Už jsem se vypracoval /po různých propadákách/ k tomu, že jej dělám supr. TOBĚ FANDÍM a přeju vždy úspěch. Dávám + bodík 8 .

Fantom

24. 2. 2011 10:26

Nonya dávam boda ale nevim kdo provokoval? doufam že nee já to bych nerad:-O, :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 2. 2011 10:21

Bez komentáře ti dávám plus. Já a steaky nejsme kamarádi. ne, že bych je neměla ráda, ale neumím je udělat, aby nebyly tvrdé.:-//. Takže máš můj obdiv a plus.;-):yes:

Zuzka - Cobra Zuzka - Cobra

24. 2. 2011 09:42

Luxusní:yes::yes::yes:
Snad v Olomouci tohle úžasné masíčko seženu

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polreichová restaurace v praze steak recept jak udelat steak medium angus steak recept steak medium steak doma angus recepty angus recept medium steak buccatini steak z anguse jak udělat doma steak jak připravit steak doma recept steak angus restaurace rozmarín recept na steak recept angus vepřový steak na rychlo polreichova česnečka polreichová krkovička

Suroviny: svíčková hovězí, brambory sladké, chřest, česnek, rozmarýn čerstvý, rajče cherry, víno červené, máslo, mléko, pažitka, cibule červená, pepř, sůl mořská

TopRecepty.cz

Steak jak z moc drahé restaurace

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3j2x