Hovězí naruby
Suroviny pro 1
1
6
Nutriční hodnoty
Energie | 10 017 kJ / 2 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,55 g |
Tuky | 220,92 g |
Vláknina | 10,87 g |
Cholesterol | 847 mg |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 6,59 g |
Sacharidy | 58,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s vařeným nebo restovaným bramborem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2011 01:19
Daniella O.: to jsem moc moc ráda, že všem chutnalo udělala jsi nádherné fotečky děkuji
2. 3. 2011 00:32
Duckie, prave jsme dojedli tyhle vyborne rizecky. Chutnalo vsem, tim minim, ze je chvalila i dcera , takze posilam bodik cislo 13 a par fotek. Snad te potesi stejne, jako nas potesil tvuj receptik .
28. 2. 2011 22:17
Sodovka: děkuji za bodík recept mám od své skorotchýně, která je výborná kuchařka..a řekla mi: "peč to na 140° i míň 2 hodiny, to víš, je to hovězí"...její maso se nám vždy jen rozplývá na jazyku takže peču dle jejího návodu...a je to vynikající...
28. 2. 2011 22:03
Poprvé jsem takhle upravené hovězí maso jedla před 25 lety. Malému synovi jsem ho musela velice často dělat. Masíčko je dobré s bramborovou kaší. Dvě hodiny je ale zbytečně maso péct. Stačí tak 45 - 50 minut. Tyhle hovězí řízky doporučuji vyzkoušet. Nebudete litovat. Posílám + 12.
28. 2. 2011 11:28
Mňamka
28. 2. 2011 10:20
to vypadá dobře, dala bych si
27. 2. 2011 19:42
Krásné, přidávám +10bodík, hned jak skolíme býčka, musím to vyzkoušet.
27. 2. 2011 11:59
27. 2. 2011 11:35
Moc pěkný fotopostup a určitě to bude dobrota, i když já hovězí raději na přírodno .
27. 2. 2011 10:47
Za dobrůtku kterou dělávám s těma hříbkama dávám další plusík+6
27. 2. 2011 09:29
Duckie, já tě vítám v naší Topácké rodině jako nového a dalšího člena a přeji ti, aby se ti tu líbilo jako nám a pozor: Toprecepty jsou velmi náchylné k závislosti
Za tu dobrotu, kterou mimochodem taky dělám i když malinko jinak a říkáme tomu "Medvědí pracky", ti dávám 6.bodík
Za tu dobrotu, kterou mimochodem taky dělám i když malinko jinak a říkáme tomu "Medvědí pracky", ti dávám 6.bodík
27. 2. 2011 09:09
že já debil, navzdory zkušenostem, vždycky nahlídnu.... a dietní předsevzetí v pérdeli... Tohle musím vyzkoušet...
27. 2. 2011 08:01
Ahoj,ja to dělam podobně už léta,obalím jen v mouce a vejci,možno i dvakrát,podlévam jen vodou,posypu cibulí na hrubo a na kolečka mrkví,je to jednodušší a taky skvělé,ale to Tvoje taky zkusím.
27. 2. 2011 01:24
eva hubova: děkuji za krásné foto s houbami to určitě příště vyzkouším!
27. 2. 2011 01:16
Taky tak dělávámněkdy posypu ještě podrcenými sušenými houbami,postup stejný jen peču na 180° asi hodinu..dovolila jsem si přidat foto,když tak smažu+4
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 28 minutami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 11 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 14 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 16 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 8 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 9 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 9 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 9 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 10 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 11 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mladý hrášek si snadno vypěstujete na zahradě. Děti z něho budou nadšené
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
Další recepty
Tématické fráze: hovězí řízky naruby hovězí řízek naruby hovězí na prirodno řízky naruby z hovězího masa hovězí maso na přírodno maso naruby řízky naruby z hovězího hovězí v páře řízky naruby recept hovězí řizek na ruby hovězí řízek hovězí na ruby hovězí na páře hovězí řízky řízky naruby hovězí řízek naruby z hoveziho masa hovězí plátky na ruby hovézi řizky na ruby hovézi řizky na ruby řízek naruby v troubě
Suroviny: maso hovězí, cibule, slanina, vejce, strouhanka, olej, masox, voda, pepř, sůl,
Hovězí naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEgp
19 názorů