Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 042 kJ / 1 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,86 g |
Tuky | 36,54 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 2,61 g |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 109,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2011 08:59
Kelisko,promin,že to píšu pod recept,ale ta fotka od KadlikaKadliku,neuraž se prosím na mě,ale ty si fakt dobrej cvok
14. 4. 2011 06:19
Také dělám a ještě do toho zamíchám i brambory. Nasáknou chuť masa, cibule a koření. Pravé ražniči na špejli už jen v létě grilujeme na grilu venku.
14. 4. 2011 05:53
tak přidávám foto mé varianty ražniči, jak jsem nestíhal a těma špejlama to "okořenil"....
13. 4. 2011 21:16
Spejle nespejle, mame radi, +9 .
13. 4. 2011 20:25
13. 4. 2011 19:03
Kadlik: ty jsi zkrátka originál ve všech směrech
13. 4. 2011 18:57
rebeka: já byl naštvaný na mladou, že mi nechce pomoct a jenom blbě kendá... Ale pak jsme se tomu smáli oba!
13. 4. 2011 18:41
Kadlik: to jako faktnahoru špejle a jak chutnaly
13. 4. 2011 18:41
Také mám ráda verzi bez špejličkyv jednom pekáčkuPříjde mi,že se ty všechny chutě líp propojí,když je to tak hezky promíchanéZa príma receptík další+
13. 4. 2011 17:35
já nedávno dělal ražniči, začal to napichovat na špejle, měl jsem zpoždění, mladá měla někam jet, furt mě funěla na záda, ať pohnu... Tak jsem se naštval, nasypal všechny ingredience na plech, nahoru nasypal ty špejle a tak dal péct... jestli si vzpomenu, zítra dám fotku.. Mladá z toho byla docela v šoku...
13. 4. 2011 17:32
Dělám už pár let takhle ražničíNeměla jsem jednou špejle,tak jsem to zkusila tak,hlavně hodně cibule!Na špejle už nenavlékám,je to rychlejší.
13. 4. 2011 16:55
Hezké brambory
13. 4. 2011 16:11
Dělala jsem s vepřovými játry v neděli jako "Špízovou směs"
13. 4. 2011 15:32
magdalenka:no a chýbá tam medveď...
13. 4. 2011 15:32
Magdi, souhlasím - když vidím ražniči - očekávám špejle, jehly, klacek na kterém ty ingredience jsou , tohle je pečená směs - není špatná to ne, jde jen o ten název a v tomhle případě je ten název opravdu jednoznačný
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 5 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 18 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 1 hodinou
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 3 hodinami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 4 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 6 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 6 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 8 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: ražniči na grilu ražniči z vepřové kýty prave raznici ražniči vepřové ražniči ražničí na gril ražničí z jater bramborové ražničí vepřove ražniči na grilu ražniči pečené s bramborama drůbeží ražniči ražničí na špejli koření na ražniči ražničí v troubě vepřová játra pečená v troubě ražniči z vepřových jater ražničí recept raznici na plech ražniči s jatrou recept vepřové ražničí s játrou
Suroviny: játra drůbeží, maso vepřové, špek, cibule, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, sůl, pepř, olej, brambory, sůl, koření grilovací, olej
Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMDw
18 názorů