Dobrá hustá polévka s hlívou ústřičnou a kroupami
Suroviny
Porce: 3 litry
Nutriční hodnoty
Energie | 278 kJ / 67 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévka je sytá a je to "husťačka", opět improvizovaná a má velmi dobrou chuť, takovou osvěžující, jde to těžko vyjádřit, musíte jí uvařit a poznáte sami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 4. 2011 08:57
26. 4. 2011 06:10
25. 4. 2011 18:59
25. 4. 2011 18:50
25. 4. 2011 18:46
25. 4. 2011 17:59
Takže máš bodíka + 4
25. 4. 2011 16:25
25. 4. 2011 16:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 16 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho vařit hlívu ustřičnou jak dlouho vařit hlívu jak dlouho se vaři hliva ustřična bramborová polévka s hlívou hlíva ústřičná jak dlouho vařit jak dlouho vařit hlíva ústřičnou recepty na hlívu ůstřičnou polévka s hlívou ústřičnou jak dlouho se vari hliva polévka s hlívou polévka z hlívy ústřičné hliva jak dlouho varit bramboracka s hlivou ustricnou zeleninová polévka s hlívou ůstřičnou hlíva ustřičná vařeni jak dlouho vařit hlívu, bramboracka s hlivou bramborová polévka s hlívou ůstřičnou hlíva ústřičná polévka polevka s kroupama
Suroviny: kroupy, cibule, česnek, máslo, hlíva ústřičná, rajče loupané, bazalka čerstvá, vývar zeleninový, salám, sůl, pažitka, libeček
Dobrá hustá polévka s hlívou ústřičnou a kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2Jp
8 názorů