Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
+ ale získate i 2 litry výborné rybí polévky, ve které se vařila zelenina , pak jsem ji malinko zahustila moukou, přidala jsem vejce a muškátový oříšek. Je zase další jídlo.Musím říci, že moc nejím saláty z ryb, ale vážne ted" kupovaný rybí salát je jiný" a až teď vím, jak má vypadat vlastnoučně připravený domácí rybí salát. Zkuste, je to hodně jednoduché. Získáte asi 1, 2 kg salátu.. a i polévku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 5. 2011 17:08
varilamyskakasicku: moc děkuji
13. 5. 2011 12:02
Děkuji za komentáře,
13. 5. 2011 12:02
zizala: Je dobrý, jen je potřeba mít rybu bez kostí, jinak by to byla otrava a takhle je to rychlé, moc prima chlazené a 1 kg už se blíží ke konci, a žere se hoodne
13. 5. 2011 11:59
maris: není problém žádný s kostičkama, já bych ani žádný salát nikdy s rybou , která má kosti nedělala, nenávidím "pitvat" kosti , viz z kapra a další, ne i jak jsem i jeden recept četla, ale toto byla mořská štika, viz ten název a byla do tvaru medailonku celkem 6 kulatých kousku z toho bylo za jedno balení 39 Kč a jeden kousek jsem měla z pangasia, ten se ale spise hodne rozvařil, takže zbyl v polévce pro chut, takže vše šlo jako po másle, a žadné kostičky.Práve ho svačím ten salátek a jako chlazený s dobrým celozrným rohlíkem a je to moc prima a i když ho bylo 1 kg, končí pomalu, chce to mít jen v chladu a jíst a jíst. Míváš jinak úžasné a moc krásne recepty, moc Tě obdivuji a hezký víkend
13. 5. 2011 11:10
varilamyskakasicku: já bych se chtěla zeptat - co uděláš s kostičkama ? Ty nemají čas změknout jako např u zavináčů,varem nezmizí, o tom, že bys je vyndávala nepíšeš, to je právě můj problém, mně by tam vadily, ale vím, že někomu ty drobné nevadí.
13. 5. 2011 10:55
Anna Kocikova: Aničko, byly to jen medailonky ze štiky a 2 x za 39 kč, a zbytek byl pangas je na polevku, ale vyplatilo se, je polévka 2 litry a 1 kg salátu, tak proto jsem to udělala, ještě mi zbyly medailonky na pečení: 2 x doma -p
13. 5. 2011 10:39
Ivanko, pěkný salátek a rybí je hodně chutný, výrazný a máme ho rádi. Teď mám dost ryb, tak ho brzy spáchám Tobě dávám 6.bod
13. 5. 2011 10:12
Salát je moc príma+Také dělávám,ale z Pangase,nebo drůb.masaZdá se mi štikozubce do salátu celkem škoda-máme ho moc rádi
Kadlíku-rybí salát ani rybí pepřenky už od Varmuži nekupujuNějak se tyto výrobky pokazilyje to samá kůže a odřezkyAle toho štikozuba bych si klidně chlazeného a celého koupilaUrčitě bude chutnější,naž ty zmrazené filety,co kupuju v Kaufu
Kadlíku-rybí salát ani rybí pepřenky už od Varmuži nekupujuNějak se tyto výrobky pokazilyje to samá kůže a odřezkyAle toho štikozuba bych si klidně chlazeného a celého koupilaUrčitě bude chutnější,naž ty zmrazené filety,co kupuju v Kaufu
13. 5. 2011 08:38
Jinak je to normální mořská štika, jen má tento název, ty štiky jsou všude k dostání, foto mám v polévce dost videt,
13. 5. 2011 08:34
cathleen: měla jsem z nej medailonky a pak jeden kus, foto tam dám, ale koukam, ze tam je mnoho prstiku nahoru a body tam nejsou , no nic, nevim, jak se to stava, tak kuk
13. 5. 2011 08:33
srettka: tady není nic v te polevce, co tam kouka, chapu, kapr taky nemusim, ale zde zbude jen vyvar, ale každý ji nema rád, je to velmi jemna polevka, ktera trochu je rybova, není to jako vývar z kapra, dobra je
13. 5. 2011 08:04
tak tohle může být dobrota. Štikozubce kupuji přímo v podnikové prodejně Varmuža, je i výrobcem těch rybích salátů. Za zkoušku to stojí!!!
13. 5. 2011 08:02
salátek pěkný, pěknúčký, ryby můžu snad i v krému na boty rybí polévečka mě teda moc neoslovila...prvně mě jí naservíroval pantáta z kapra a na talíři trůnila kapří hlava a v těch uvařenejch očích byl hluboce vyčítavý pohled a v tý votevřený rybí hubě skoro trčela věta......koštni a uvidíš ten mazec-načež můj trácící trakt vyslal výhružnou informaci..máš dost papíru??
takže rybičku zásadně od hlavičky k ocásku a v pevném skupenství,tudíž salát rozhodně beru
takže rybičku zásadně od hlavičky k ocásku a v pevném skupenství,tudíž salát rozhodně beru
13. 5. 2011 07:15
salátek je Jen škoda, Ivi, žes nevyfotila rybu i syrovou - ne každý bude vědět, jak štikozubec vypadá.....a podle fotky by ho v obchodě rychleji poznal
12. 5. 2011 20:29
Jana Remkova: Podám Jani, dej mi talířek , mám ho 1 kg, a je važně ňamkový, je ho hodně a manžel si nakládá a říká, ten kupovaný mi už nenos..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Banana split
Přidáno před 8 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 22 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 23 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 16 minutami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 1 hodinou
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 2 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 2 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 2 hodinami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 3 hodinami
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mini krtkovy dortíky: Drobná verze oblíbeného dezertu s jemným smetanovým krémem a banánem se rozplývá na jazyku
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: štikozubec kapský rybí pepřenky recept nakladani ryb na salat nakládané ryby na kyselo pepřenky z kapra recept na pepřenky s kapra štikozubec kapsky recept rybí salát varmuža štikozubec kapský recepty rybi peprenky varmuza recept na rybí pepřenky rybí salát rybí salát recepty rybí pepřenky nakladane ryby jak udělat pepřenky domácí pepřenky mořská štika kapská domácí nakládané ryby štikozubec
Suroviny: mořská štika, bobkový list, pepř, koření nové koření, sůl, pepř, zelenina nakládaná, cibulka, kapie červená sterilovaná, okurky sterilované, jogurt bílý, tatarská omáčka
Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AQwp
19 názorů