Treščí játra po toskánsku
Suroviny
Porce: 2-3 krajíčky veky
Nutriční hodnoty
Energie | 1 132 kJ / 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,42 g |
Tuky | 21,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,46 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-AHA Velký atlas ryb 3. díl.
Pokud nemáte parmazán, dejte klidně ementál.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 5. 2011 10:05
Pajaja:podľa mňa je syr zamiešaný do vajca - žĺtkov - na fotke zmes v miske...
16. 5. 2011 09:44
Pěkné, Jani! V popisu nemáš nic psáno o parmazánu. Ale evidentně se posype na veky se směsí před zapékáním, viď? +11
16. 5. 2011 09:34
, pěkně, můžu se zastavit na sváču
16. 5. 2011 09:18
katty:
16. 5. 2011 09:17
no,po slivovici vidí člověk celý svět tak jinak natož tresčí játra - i tak vše dobře dopadlo Zrovna včera jsem na ně měla takovou chuť, díky hokeji zůstala zachována pro tento recept
16. 5. 2011 09:16
to vypadá bombasticky!!!
16. 5. 2011 09:11
cathleen: určitě by to s tím parmazánem bylo zase jinačí. Já jsem to nedělala naposled, určitě zkusím i s parmazánem
16. 5. 2011 09:05
Jana Remkova: jasan, já jen, že o tomto sýru říkají, že je "český parmazán" a koupit ho můžeš i v supermarketech (my ho poprvé koupili v Kauflandu)
16. 5. 2011 09:04
magdalenka: díky, Magdi
16. 5. 2011 09:02
Ja mám výhodu, že treščiu pečeňu nás milujem len ja a tak mi nikto neujedá... vyzerá to naozaj pekne a chutne, Jani!
16. 5. 2011 08:58
katty: Těžko říct!! Já miluji treččí játra jen tak s cubulkou a citrónem, tohle jsem viděla a chtěla vyzkoušet. Moc mi to chutnalo, akorát jsem neměla ten parmazán. Jak se na to tak dívám dnes po ránu, divím se, že to vypadá tak dobře, když jsem to fotila po hokeji, kde jsme si s rodinkou pořádně zařvali a popili slivovice!
cathleen: díky za odkaz, nejsem si jistá, že bych ho tady někde koupila, to spíš seženu ten parmazán, jenže bylo večer, tak jsem luxovala ledničku. Byla jsem ráda, že jsem měla aspoň ten ementál
cathleen: díky za odkaz, nejsem si jistá, že bych ho tady někde koupila, to spíš seženu ten parmazán, jenže bylo večer, tak jsem luxovala ledničku. Byla jsem ráda, že jsem měla aspoň ten ementál
16. 5. 2011 08:51
miluji tresčí játra, tohle Jani brzo vyzkouším...
16. 5. 2011 08:11
Jana Remkova: ...pokud nemáte parmazán, použijte český Gran Moravia http://www.granmoravia.cz/RenderTable.aspx?catId=2... (včera jsem na výstavě viděla jeden bochník "naživo", měl 40 kg )
Moc "žravý" recept!
Moc "žravý" recept!
16. 5. 2011 07:37
i když jsem po snídani, tohle bych si dala hned
16. 5. 2011 07:25
Jani vypadá to skvěle Nádherné fotky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 5 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 19 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 22 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 2 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 3 hodinami
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 3 hodinami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 5 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 6 hodinami
Podzimní čočková polévka s křenem
Petra Dvor. uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Antiperle stály 1,80 Kčs, původně se prodávaly v plechových krabičkách a skvěle osvěžovaly dech
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Znáte trhané maso? Poradíme vám, jak připravit a podávat klasický americký pokrm
Další recepty
Tématické fráze: tresčí játra recepty treščí játra tresčí játra recept trescí játra na cibulce recept na tresčí játra recept tresci jatra pokrmy z tresčích jater nakládané tresčí játra recepty atlas recepty tresci jatra uzená tresčí játra, recept čerstvá tresčí játra nakládaná tresčí jatra tresčí játra čerstvá český parmazán aha velky atlas ryb játra recepty recepty.cz treščí játra tresčí játra smažená tresčí játra nakládaná
Suroviny: tresčí játra, vejce, parmazán, máslo, citron, čerstvé bylinky, veka
Treščí játra po toskánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEPN
33 názorů