Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karamelovo-tvarohová bábovka

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 5. 2011 16:49

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 495 kJ / 3 464 kcal
Bílkoviny94,62 g
Tuky179,24 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 547 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy359,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tara23

6. 5. 2023 09:46

výborná bábovka, dala jsem 2 karamelové pudinky a kakao jsem podle rady J. Maršálka rozmíchala s rumem <3

bara.it bara.it

27. 3. 2014 11:56

Moc dobra ne sucha babovka. Jen priste dam pudinky alespon dva pro zvyrazneni karamelove chuti. Pridavam bodika:yes:5:yes: a taky jednu fotku.

Petra M.

21. 4. 2013 13:20

Dělala jsem ze 3 vajec, dala hnědý cukr jen 150g (máme rádi méně sladké), dala tvaroh a půl, vanilkový pudink a kakao....obměnila jsem podle toho, co jsem měla doma, jinak recept zachován :-8, je opravdu dobrá, dělala jsem už podruhé...minule jsem ochutnala jen jeden dílek, přítel ji ,,zbagroval" celou, myslela jsem, že ho zabiju :-D.

PETE

16. 3. 2012 13:32

mOC DOBRÁ DĚKUJI TA RECEPT SEŠ HODNÁ TAKOVOU DĚLÁVALA BABIČKA A TA JU MĚLA NEJLEPŠÍ VRÁTILI SE MI VZPOMÍNKY NA DĚTSTVÍ PETR 45 TO BYLY ČASY :yes:

zizala zizala (moderátorka)

24. 6. 2011 19:47

Arlena: karobový sirup neznám, ale jednou jsem si ze zvědavosti ve zdravé výživě koupila místo čokoládové tyčinky karobovou a měla jsem co dělat, abych ji dojedla. Ovšemže to byla moje chyba, ale od té doby vím, že karob pro mne není vhodná náhražka kvalitní čokolády :-8:-8

Arlena

24. 6. 2011 19:41

Ok, tak ten sirup ne...dám tam normální kakao. Jiank mně třeba karobový sirup moc chutná, má takovu lehce natrpklou chuť a do jogurtu či do moučníků je naprosto geniální, takže si nemyslím, že by to bylo jenom kvůli barvě.

mischelinka mischelinka

24. 6. 2011 07:09

Karob od kakaa lze chuťově rozeznat,ale to není podstatné.Sirup bych asi nezkoušela,to raději ořechy jak píše žížala nebo trochu kávy,ale nemusí být.Může to být i bez kakaa;-)

zizala zizala (moderátorka)

23. 6. 2011 18:40

Arlena: asi ne, sirup je tekutý, změní hustotu těsta. Karobem se nahrazuje kakao, ale spíš kvůli barvě, chuť to nemá žádnou. Je to třeba pro ty, co jsou na kakao alergičtí;-)
Pokud nechceš použít kakao, zkus kokos nebo ořechy:-)

Arlena

23. 6. 2011 18:29

Myslíte, že by šel místo karobového prášku použít sirup?

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2011 20:06

Moc hezká!!:-p:yes:

srettka

16. 5. 2011 17:49

pěkná bábověnka:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karobový sirup tvarohová bábovka carob sirup recepty na tvarohovou bábovku tvarohová bábovka s pudinkem karob recepty babovka s karobem tvarohové recepty zdravá tvarohova babovka karamelová bábovka karamelová bábovka s tvarohem carobovy sirup tvarohová bábovka s karamelem lehká tvarohová bábovka varohová bábovka karob sirup karobovy sirup recept tvarohová bábovka recept bábovka s pudingem a karamelem bábovka kakao

Suroviny: tvaroh ve vaničce, olej, cukr moučkový, cukr vanilkový, mléko, pudink karamelový, mouka polohrubá, kypřící prášek, vejce, kakao

TopRecepty.cz

Karamelovo-tvarohová bábovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1YmG