Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rolky ze pstruha

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 3. 2011 20:40

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie6 693 kJ / 1 600 kcal
Bílkoviny181,75 g
Tuky91,05 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 120,77 g
Sůl301,30 g
Sacharidy11,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Colombo65 Colombo65

26. 3. 2011 12:28

Moc pěkné - hned bych si s chutí dal.;-);-);-)

spagetka spagetka

26. 3. 2011 04:21

Fantome - banánové listy měli včera v Kaufu jako novinku a já netušila, k čemu mi budou, teď už jo a pstruhy milujem, vykostit to nechám rodinku ;-):-p:yes:

Fantom

25. 3. 2011 23:39

varilamyskakasicku: jj zase bude peří:-D, ale já snim všechno jen jsou pokrmy které mam radši než kuřecí a hlavně ten pocit že člověk nejí to jedovaté chem. maso;-) a já pořád musim jezdit na semináře a hustí nám do hlavy jak jsou u nás na trhu králíci a kuřata plné rtuti, zelenina plná olova, v divočině svalovec, v hovězím BSE, vepřové má mor, salát z mořských fazolek je radioaktivní a další a další blbosti, na něco se umřít musí:-)), ale tohle bude bez peří a koukal jsem že mi kvete krokus, takže asi bude změna a kuřátko bude na šafránu;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

25. 3. 2011 22:40

Zitra mame take ryby a uz jsou nalozene v marinade, nam, ale tak bajecne to urcite mit nebudu, tak ahojky varilamyskakasicku, ja:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

25. 3. 2011 22:38

Fantome, uz zase budes papat "pericka ze slepicky, jako nedavno, a to jsi psal, ze tlaci pak v brisku a nejde nic papat? Ty bananove listy neznam?? ,
Hezky to vypada, ale myslim, ze musis ´byt ve sve profesi jinak urocte kuchar, znam jednoho cloveka , c osi rika fantom a je vazne kuchaŕ a umi, :-* tak je to i poznat, nejak i empaticky to je tusit. ahooj ja

Daniella O. Daniella O.

25. 3. 2011 21:46

Fantome, moc dekuji za prinosne informace...;-):-K. Myslela jsem rybku, ktere se mistnim nazvem rika " chrochtavka", praseci ryba. Opravdu po vytazeni z vody chrochta, ale ma vyborne, jemne bile maso a velikostne odpovida pstruhovi. Pokusim se prezentovat vlastni ulovek..:-D:-D. Kdyz to nepujde jnak, koupim na rybim trhu, ale urcite budu realizovat. Moc dekuji za krasny recept :yes::yes:;-).

Fantom

25. 3. 2011 21:35

Daniella O.:Danielko musíš ale zkusit to solení. malá rybka velikosti pstruha se nechá v soli 10 minut, cim vetší ryba tím delší dobu v soli, 6kg Losos se nechá 1 hodinu, omýt studenou vodou a víc už nesolit, ryba je osolená dokonale, navíc nemá sliz ani zápach;-)

Daniella O. Daniella O.

25. 3. 2011 21:29

Fantome, tentokrat boduji predem, protoze zatim jsem se NIKDY nezklamala...:yes::yes:;-). Bananove listy neni problem sehnat, jenom rybicka bude morska....:-D. Slibuji, ze brzy vyzkousim a pridam fotky. Uz se moc tesim na kulinarsky zazitek....:-p:;-)

maris maris

25. 3. 2011 21:25

Fantom - krásný recept i fotky:yes::-)+8

Fantom

25. 3. 2011 21:11

Bibinka:děkuji za komentíky, já jsem se naučil jíst ryby se zeleninou a je fakt že je to takový dost lehký a hlavně chutný;-)

Fantom

25. 3. 2011 21:10

chocolate:spacák není třeba ;-) máme volnou postel;-) dcera je u přítele:-)

Bibinka Bibinka

25. 3. 2011 21:08

Fantome, dělám taky rolky a nejvíce ze sleďů(mám tu recept) a shodou okolností, budou zítra u nás také ryby a to losos+treska. Ještě sice nevím jak, ovšem přes noc mě jistě něco napadne a budu improvizovat:-))Máš to hezký a jistě dobrý, dávám 6.bod:yes:

Fantom

25. 3. 2011 21:06

zizala:nejhoší je zbavit tu mrchu všech kostiček;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 3. 2011 21:02

Fantom::-8:-8Díky za informaci:yes:budu se muset zaměřit tím správným směrem;-):-Ka rcp si pro sichr ukládám:-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 3. 2011 21:01

Fantom: Jo, už vím, jen fakt někdy člověk neví, jestli to třeba není indiánské jméno dívky:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak zbavit rybu slizu jak zbavit pstruha slizu jak vykostit pstruha jak jíst pstruha pstruh sliz jak zbavit ryby slizu pstruh recepty sliz na pstruhovi jak se zbavit slizu na rybě sliz na rybě jak grilovat sledě vykostit pstruha jak grilovat pstruha jak se zbavit slizu na pstruhovi sliz na pstruhu jak se zbavit slizu z ryb jak zbavit pstruha kostí jak na pstruhy pstruh kosti jak se zbavit slizu u ryby

Suroviny: pstruh, sůl, bylinky, mrkev, petržel, žampióny, pasta wasabi, zázvor, cibulka jarní, olej olivový, citron, list banánový

TopRecepty.cz

Rolky ze pstruha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lvNM