Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr na černo

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 2. 2008 21:33

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 440 kJ / 5 124 kcal
Bílkoviny337,63 g
Tuky321,57 g
Vláknina27,71 g
Cholesterol 1,84 g
Sodík 926 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy207,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdenka1

29. 1. 2015 09:06

Tuto úpravu kapra jsem dělala poprvé a musím říci, že jsme si pochutnali:-p. Recept jsem si ale trošku upravila. Kapra jsem nevařila, ale upekla na másle a připravenou omáčkou polila. Jako přílohu jsem zvolila žemlový knedlík od Doogy. Mana nebeská:-p:yes:
+1 bodík:yes:

jimmy.vesely@seznam.cz

25. 12. 2012 11:32

Do omáčky jsme přidali černé pivko (2 dcl) panáka slivovice a byla to mňamka (rozinky na noc namočte v brandy, koňaku nebo rumu). I děcky mlaskala!
P.S.: Zbytek slivky jsme dopili a bylo nám báječně svátečně (byla to 3,5l 60% Sudličkova pálenka)...to byla jízda! Lodní kuchař DJ Jimmy :-D

Michael

9. 6. 2012 13:26

Vylosoval jsem si před 3 léty na závěrečné zkoušky v oboru kuchař-číšník a podle komise na výbornou takže prošel :-) Moc dobré ;-)

Hanca

28. 12. 2011 12:37

omacka s kaprikem ,namka.:yes:

Boubelinda

27. 8. 2009 11:47

Takovoudle omáčku jsem dělala poprvé a je vynikající. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr recepty recepty kapr kapr recept recept na kapra recept kapr kapr na švestkách kapr na černém pivu recepty z kapra recepty na kapra ryba na černo kapr se švestkovou omáčkou kapr načerno kapr omáčka z kapra jak udělat kapra kapr na omáčka na černo jak upéct kapra recepty-kapr jak uvarit kapra

Suroviny: kapr, sůl, zelenina kořenová, cibule, máslo, cukr, citron, ocet, mouka, perník, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, povidla švestková, rozinky, mandle, víno červené, švestky sušené

TopRecepty.cz

Kapr na černo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Q6